Huawei Ideos X5 Sizce Nasıl Bir Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ideos X5 Sizce Nasıl Bir Telefon ?
İncelemelerime göre 569TL'ye bu özelliklerde bir smartphone bulmak zor. Sadece kamerası kötü çekiyormuş. Benim için kamerası önemli değil, çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim. Sadece markasından endişeleniyorum. Benim için markası önemli değil. HTC'de de aynı hisse kapılmıştım. Telefonun markasını ilk kez duydum, araştırdım. Yok satıyormuş :ehe. Acaba Huawei de mi aynı olur :allalla: Eğer yorumlarınız olumlu yönde olursa telefonu almayı düşünüyorum :hmmm. Daha çok telefonu incelemiş olanlar beni aydınlatırlarsa mutlu olurum. Son bir sorum olacak. Telefonu görenler, inceleyenler; telefonun ses kalitesi, müzik performansı nasıl ?
İyi forumlar, kolay gelsin.

OğuzcanAbi

Üye
güzel telefon android işletim sitemi flm
samsung ace ve gio yala kararsız kalanlar var bu telefon arasında :oke:

guero

guero

Üye
şahsen bende düşünüyorum sabah arakdaşın biri konu açmış çeşitli videolar koymuş oyun internet filmle ilgili şahsen beni tatmin etti elimdekini satıp üste para koyup alıcam çok hoşuma gitmişti

guero

guero

Üye

Burada 12 taksitle veriyorlar. Turkcellde kampanya var ama pahalı turkcell abonelerine 36*24 ay taksitle

xdarkness06x

xdarkness06x

Üye
    Konu Sahibi

Burada 12 taksitle veriyorlar. Turkcellde kampanya var ama pahalı turkcell abonelerine 36*24 ay taksitle

Teşekkür ederim link için. Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum eğer alırsam :pro:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
kesinlikle güzel bir tel

Ocean258

Ocean258

Üye
herkesın hakkında bırsey soyledıgı bırının ıyı bırının kotuledıgı.. ne kadar ıyı olsada cın malı oldugu ıcın asla ısınamayacagım bı telefon :))

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Androidli ve neti hızlı süper bi telefon

Üst Alt