huawei ideos x5 ne zamana kadar kalır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 ne zamana kadar kalır?
derslerden dolayı şimdilik android tel almak istemiyorum.. alırsam x5 alırım.. ama telefon turkcell desteğiyle geldiğinden diğer teller gibi değil, piyasada sıfırları kalır mı bilmiyorum.. en azından LGS'ye kadar kalır mı? kalmassa ne zamana kadar kalır ona göre erken alıym.. bilgisi olan var mı? yada tahmin!

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tim e veya kvk ya sorsan daha yararlı olur senin için biz ne söylesek yanlış olur.Ama bana göre kalır uzun bi süre.

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
Ideos X6 gelecek diyorlar, belki X6 çıkmış olur o vakite.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar şu ReDw0Rm u şikayet edin her konuya saçma sapan yorum yapıyo

• Beğen
Tepkiler: thebackkk ve 61semih

ReDw0Rm

Üye
Doğruları Sölemek Saçma sapan yorum ise şikayet edin adam yapmış bir hata almış çin malı bide övüo ya nediyim daha çin malını en kral mal yaptınız

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Doğruları Sölemek Saçma sapan yorum ise şikayet edin adam yapmış bir hata almış çin malı bide övüo ya nediyim daha çin malını en kral mal yaptınız

Bu kadar kişi bi sen akıllısın zaten. Eğer hata yapmış olsaydık emin olki gidip bi başkasına önermezdim. Benim burdaki amacım alacak olanlara yardım etmek.

ReDw0Rm

Üye
Çin Malını Samsung La kıyaslama bari Samsung Daha ii de eyvallah diyim yan yana koyma bari

61semih

61semih

Üye
Bu kadar kişi bi sen akıllısın zaten. Eğer hata yapmış olsaydık emin olki gidip bi başkasına önermezdim. Benim burdaki amacım alacak olanlara yardım etmek.
boşver kardesım o kotulesın.acıksacı bende sırf cın malı dıye almadım x5 ı gıo aldım pısman degılım ama x5 ı onerırımde bazıları ıcın onemlı olmayabılır menşei benım ıcın onemlı oldugundan almadım ama kotulememde cunku kullanmadım,aklımda bazı supheler yok değil.sızın gıbı kullanıcı yorumlarına guvendıgımden dolayı onerıyorum bende.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
boşver kardesım o kotulesın.acıksacı bende sırf cın malı dıye almadım x5 ı gıo aldım pısman degılım ama x5 ı onerırımde bazıları ıcın onemlı olmayabılır menşei benım ıcın onemlı oldugundan almadım ama kotulememde cunku kullanmadım,aklımda bazı supheler yok değil.sızın gıbı kullanıcı yorumlarına guvendıgımden dolayı onerıyorum bende.

Sağol hocam yorumun için bizde aklınızda soru işareti olmasın diye telefon hakkında bilgi veriyoruz.

ReDw0Rm

Üye
Ya Kardeşim O telefonu Samsungla kıyaslarsan kötülerim bir tutma 2sini

ReDw0Rm

Üye
Aferim BöLe oL

ReDw0Rm

Üye
Sende Saygılı Olucan o Zmn kardeşim

maxirabit

maxirabit

Üye
Apple bile çinde üretiliyor çin diye boşuna kötülemeyin.
İşin sadece şu yanı var;kaliteli çin üretimi ve kalitesiz çin üretimi.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
Bende çin hastalığı var kardeşim.. çin olmasa kullanamıyorum! geçici tel alacaktım monteye baktım arkasında korea yazıyo almadım.. corby'e baktım arkasında china yazıyo aldım.. tel uçuyo resmen.. 185e aldım 200e teklif geldi.. şuan ondan yazıyorum.. yani ben çin hayranıyım ve kararımı verdim, karar vermekten öteye bi soru sordum.. cevap verenlere teşekkürler... bi tim'e soriym da cevap alacağımı sanmıyorum.. Batman'ın timlerinin dünyadan haberleri yok!X6 çok büyük ve şekilsiz..

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
haltie

haltie

Üye
Arkadaşlar mesajların hepsini okuyamadım tartışma yaratılacak bir konu değil.Şuan çoğu firma çinde üretiyor cihazları.(mermerden elekroniğe yapma çiçekten cam vazoya kadar)Huawei firması diğer firmalara parça üreten aynı zamanda kendi telefonlarını üreten dünyanın en büyük firmalarından biridir kendi alanında.Ülkemizde satılan cihazlarda kvk ve turkcell garantilidir.İsteyen alır isteyen almaz :) konularda aşağılayıcı terimler kullanmamaya dikkat edelim.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Adam takmış samsunga bir daha senin profilini görmek istemiyorum:ehe
O zaman kalır diye düşünüyorum o fiyata öle bir telefon kalması mantıklı :hmmm
Bence biran almalısın dostum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt