kiyak33
Üye
Hevesiniz kırılmasın. Telefon on numara. İnanın deneyimli bir pda kullanıcısı olarak aldığıma hiç pişman olmadım. Özellikleri ve kullanımını bir tarafa koyun şarjı beklentimin çok çok üzerinde iyi.ya bu telefonu çok îstiyordum ama hevesimi kırdınız . Bem bu telefonu mu alayım yoksa gio mu alayım. Birde huawei x5 i kullanan arkadaşlar duzgünce telin artılarını ve eksilerini yazabilir mi
ya bu telefonu çok îstiyordum ama hevesimi kırdınız . Bem bu telefonu mu alayım yoksa gio mu alayım. Birde huawei x5 i kullanan arkadaşlar duzgünce telin artılarını ve eksilerini yazabilir mi
arkadaşlar bende huawei x5 kulanıyorum ama onde sol uste 2 tane ışık var bende onlar hiç yanmıyor mesaj veya email biri ardamı felan onde hopörlorun sağ tarafında ışık yanıyor sizdede oylemi yoksa benim teldemi sorun var
birde birni aradığım zaman telefonu kulağıma getiriyorum ekran ışığı sönüyor kulağımdan ayırıyorum ışık yanıyor acaba telefon nerden anlıyo kullagimı sizin telefondada oylemi
bi yardımcı olursanız
herturlu x5arkadaslar 2 tel arasında kaldım samsung gio ve huawei x5 hangisini alayım ?
arkadaslar 2 tel arasında kaldım samsung gio ve huawei x5 hangisini alayım ?
ideos x5 in kamera performansını merak edenler için çektiğim bikaç fotoyu yükledim bugün
telefonu bugun siparis vrdim ve bu yaziyi okuduktan snra icim cok rahat etti valla..
Hayirli olsun hocam en iyi tercihi yapmissiniz.. ben kuzenimle aldim 2 tane 2 ay once ikiside sorunsuz super cihazlar... bu fiyata olan diger telefonlar x5 kadar degil emin olablirsintelefonu bugun siparis vrdim ve bu yaziyi okuduktan snra icim cok rahat etti valla..
tsk ederim yorumun icin arkadasim. birde root filan nasil yapilir ogrenirsem tam olcakHayirli olsun hocam en iyi tercihi yapmissiniz.. ben kuzenimle aldim 2 tane 2 ay once ikiside sorunsuz super cihazlar... bu fiyata olan diger telefonlar x5 kadar degil emin olablirsin
root yapma bence nova gibi oyunlar haric hepsini oynarsın root olmadan herşeyin orjinali güvenli ve kalitelidirtsk ederim yorumun icin arkadasim. birde root filan nasil yapilir ogrenirsem tam olcak
Bencede roota falan gerek yok. Ben sadece ekran goruntusu cekebilmek icin kullaniyorum onuda rootsuz halledebilirsin.. ama bazi asphalt vb oyunlar icin root olup telefonu htc olarak gostermek gerekebiliyor ama bence rootsuz da kullanabilirsiniztsk ederim yorumun icin arkadasim. birde root filan nasil yapilir ogrenirsem tam olcak
telefonu bugun siparis vrdim ve bu yaziyi okuduktan snra icim cok rahat etti valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?