.yaRasa.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler abi beni tek korkutan tarafı servisinin kvk olması bozulursa yanarımama yinede almayı düşünüyorum
bu arada huaweinin sitesine girip baktım da,ideos x5 haricindeki cihazların alınacak yanı yok.birtek ideos x5 iyi.
ya bunu şimdi renkleri 262 mi 16 milyon mu arkadaşlar ?
İnceleme için teşekkürler bende almayı düşünüyorum fakat nereye sorduysam bulamadım media markt teknosa vb. nerden bulabilirim
KVK'lı olmasından korkan tek sen varsın herhalde.. KVK olmasaydı bu ülkeye adımını atamazdı bu fiyatla..
Asarlardı beni Çin malını övüyorsun diye
?? Kvk'dan korkan tek ben mi varımhttp://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-magduruyum-512146.html bu arkadaşlar sadece bir kaçı benim yazımıda oku
yakında(kasımda) huawei glory çıkacak sabredin 1.4ghz işlemcili bir telefon olacak üstelik görüntülü görüşmesi de olacak
16m değilse öldürseler almam 16m renk var diye sevinmiştimsenin için farketmeyebilir ama benim için çok önemli kardeşim
?? Kvk'dan korkan tek ben mi varımhttp://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-magduruyum-512146.html bu arkadaşlar sadece bir kaçı benim yazımıda oku
Süper Telefonmuş.. SGS2 ile I-phone birleşimi gibi..
Senin Kararın.. Ben KVK'dan çok memnunum.. Ama KVK mağduru kişilerde var..
yazı için çok saol bende oyun yükledim ama bazı sorunlarla karşılaştım.mesela assasin creed ve brother in arms yükledim.ekranda karanlık olarak gözüküyor.oyun yüklemede mi bi hata var yoksa başka bi ayar değişikliğimi var.bi de oyun indirdiğin linkleri verebilirmisin şindiden teşekkürler
katılıyorum zaten bu özellikte diğer markalar daha pahalıTelefon Fiyatının kat kat performansını veriyor. Yeni telefon alacaklar bunu telefonu göz ardı etmesin)
SII ve iPhone karışımı mı olmuş?
A)Evet
B)Hayır
evet tasarım olarak benziyor ayrıca donanımıyla iphoneyi ezer huawei glory tabi x5 değil
ya renkleri neden 16m değil ki böyle bi telefon tasarla ve 265k renk koy ne kadar saçma tam karar vermiştim yine kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?