Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Çİn'de üretilmek ile Çin malı arasında dağlar kadar fark var
O zaman hiç bi telefonu almayın nerdeyse bütün telefonlar çinde üretiliyor.
Bende hayal kirikligi yasadim, Android bolumunde desire hd'isini 2 ghz'e overclock eden sh0ck'u gordukten sonra
Çİn'de üretilmek ile Çin malı arasında dağlar kadar fark var
Android cihazlarda Samsung ve Sony Ericsson alınması taraftarıyım HTC de olabilir.
Çin malı diye illa dandik olucak diye birşey yok gayet kaliteli o sizin görüşünüz.
Çin malı diye illa dandik olucak diye birşey yok gayet kaliteli o sizin görüşünüz.
evet cazip geliyor ama yine de çin malı oluşu biraz kafa karıştırıyor bu telefon hakkında kokuyor diye kötüleyenler bile varfiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında cazip geliyor
evet cazip geliyor ama yine de çin malı oluşu biraz kafa karıştırıyor bu telefon hakkında kokuyor diye kötüleyenler bile var
Ben de öyle duymuştum.vallaha telefon biraz pis bi şekilde plastik kokuyormuş diyorum ya sadece duydum ama teknik olarak iyi bir telefona benziyor ama yine de dediğim gibi çin malı oluşu akılları karıştırmıyor değil
Telefon ısındıgında oluyor koku olayı ve arka kapagın rengi de atıyor terden.
Simdi arkadas çıkar kullandım yok falan der ama;
Psikolojiden anlarım az çok..
huaweideki görüntü daha karanlık gibi sanki görüntüyü netleştiriyo gibi geliyor fakat n8 deki görüntü daha anlasılır. ama ben yine de o fiyata bir n8 taraftarı değilim. en yakın zamanda da symbiandan kurtulucam inşallah. şu pspyi bi satabilsemvideo çekme karşılaştırması
1000 liralık n8 12 mp carl zies lens li kamerası
550 liralık x5 5mp lens markasını bilmiyorum yani n8 in yarı fiyatına yarısından düşük çözünürlüklü....
[video=youtube;Im0ZWXO0NWk]http://www.youtube.com/watch?v=Im0ZWXO0NWk&feature=related[/video]
ideos x5 kullanıcıları yokmu
huaweideki görüntü daha karanlık gibi sanki görüntüyü netleştiriyo gibi geliyor fakat n8 deki görüntü daha anlasılır. ama ben yine de o fiyata bir n8 taraftarı değilim. en yakın zamanda da symbiandan kurtulucam inşallah. şu pspyi bi satabilsem
hd video kaydı var zaten n8de ama bu kadar parayı neden bir symbiana öderler bilmemokadar fark var zaten huaweinin 5mp kamerası var ya çok kötü diyolar ondan okadarda kötü değil diye yoksa n8 tabiiki gerek fiyatı gerek 12 mp kamerasıyla video çekmede geçer
hd video kaydı var zaten n8de ama bu kadar parayı neden bir symbiana öderler bilmem
hd video kaydı iyiymişişte bizde onu söylüyoruz.. kullanmasak görmesek neysede işte anlat anlatabilirsen... adamın biri 5800 la karşılaştırıyo x5 i .... anlat anlat anlamıyo işte ne yapacaksın
ha bu arada x5 dede HD video kaydı 720p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?