Elektr0
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet telefonun kagıt ustunde ve pratıkte fıyatına oranla ustun.fakat satış sonrası ve malzeme kalıtesı nasıl? veya ıkıncı elde satarken nekadar degerı dusuyor veya satabılyıoruzmu.acıksası ben bu telefonu bıldıgım halde samsung gıo aldım 3 gun once.gıo dan oncekı telefonum htc touch 2 idi.pıyasasını ogrenmek ıcın ıkıncı el telefon alım-satımı yapan bır dukana gırdım.htc almıyoruz dedı neden dedıgımde pıyasası yok cevabını aldım.neysekı teknık servıstekı kuzen sayesınde 300 tl ye satabıldım.durum htc de boyle ıse huawei de nasıldır kımbılır.şahsen bu telefonu 450 tl yapsada tercıh etmem.ozellıklerınden dolayı degıl tabıkı.az once soyledıgım sebeplerden dolayı
kimileri için 2.el önemli değildir. O kişiler alabilirler. Ya da senin gibi fazla araştırma yapmayanlar tercih edebilirler
bu vıdeo yu gormeden ve sorunu bılmeden tahmın etmıstım yukarda yazdıgım gıbı kagıt ustundekı verılerden zıyade pratıktekı verıler onemlı.. bu vıdeoda kanıtlıyor.bu telefonu alacaklara alternatıf gıo.boyle sorunlar yasamazsınız[video=youtube;RxV2cPWDyoY]http://www.youtube.com/watch?v=RxV2cPWDyoY&feature=related[/video]
Bu telefondaki bu sorun can sıkıcı gibi geldi...!!!
2.Eli sorun etmemek lazım.. devir değişmiş.. nete ilan ver elbette satılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?