Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
huawei ideos x5 bilgisayara baglanmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umma
Üye
Konu Sahibi
huawei ideos x5 bilgisayara baglanmıyor
baslıktada belirttgm gbi arkadslar teli bilgisayara baglayamıyorum. baglayan varsa bi yardımcı olabilir mi telde sd kart takılı deil
muhodo
Üye
yanında verdikleri cd yi kur baglantılarımdan pc baglantısına izinver olmassa hafıza kartı okuyucu al işini oyle hallet
onurgunay35
Üye
usb hata ayıklaması modunda bağlamalısın.
baranselona
Üye
evet usb hata ayiklamayi ayarla.. sonru usb ile bilgisayara bagla telefondanda usb baglantisi acik i sec ve baglan bukadar...
guero
Üye
benim anlamadığım sd kart yokken neyi görecek pc ? yani telefon hafızasını mı görecek napacak ? sen sd kart al öyle dene
baranselona
Üye
telefonun 2 gb dahili hafizasi var.. onu gorecek bide 6 mb lik. bilgisayar dosyalari ve indirme linkleri var onuda gorecek. ..... sd card olsaydi 3 tane ayri hafiza gorecekti...
umma
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar benm kutunun icinden cd cıkmadı bide teli bilgisayra bagladgımda telde nokiada yazan depolama pc suit gibi secenekler cıkmıyor . hata ayıklamayı acarsam cıkar mı ? nası acılıyor.. tesekkurler ılgilendiginiz icn
cCc Maxcı cCc
Üye
Nerden aldın telefonu
guero
Üye
başka bi pc de denedinmi
umma
Üye
Konu Sahibi
teli kızılaydaki turkcell magazasndan aldm baska bi pcde deneme sansm olmadı win vista kullanıyorum
thebackkk
Üye
vistada sıkıntılı oluyor ben win 7 kullanıyorum hiç sıkıntı olmadan açtı içinde hafıza kartın varsa 3 tane yer açılacak bilgisayar kısmında yoksa 2 tane ... win7 de dene bence vistalarda nokıadada hata veriyordu
onurgunay35
Üye
Hocam şurdan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pc suite programını indir sonra Ayarlar - Uygulamalar - Geliştirme - USB hata ayıklaması modunu işaretle. Sonra usbyi tak bağlan hi suite i aç connect de bağlanır.