huawei ideos x5 bilgisayara baglanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umma

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 bilgisayara baglanmıyor
baslıktada belirttgm gbi arkadslar teli bilgisayara baglayamıyorum. baglayan varsa bi yardımcı olabilir mi telde sd kart takılı deil

muhodo

muhodo

Üye
yanında verdikleri cd yi kur baglantılarımdan pc baglantısına izinver olmassa hafıza kartı okuyucu al işini oyle hallet

onurgunay35

onurgunay35

Üye
usb hata ayıklaması modunda bağlamalısın.

baranselona

baranselona

Üye
evet usb hata ayiklamayi ayarla.. sonru usb ile bilgisayara bagla telefondanda usb baglantisi acik i sec ve baglan bukadar...

guero

guero

Üye
benim anlamadığım sd kart yokken neyi görecek pc ? yani telefon hafızasını mı görecek napacak ? sen sd kart al öyle dene

baranselona

baranselona

Üye
telefonun 2 gb dahili hafizasi var.. onu gorecek bide 6 mb lik. bilgisayar dosyalari ve indirme linkleri var onuda gorecek. ..... sd card olsaydi 3 tane ayri hafiza gorecekti...

umma

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar benm kutunun icinden cd cıkmadı :s bide teli bilgisayra bagladgımda telde nokiada yazan depolama pc suit gibi secenekler cıkmıyor . hata ayıklamayı acarsam cıkar mı ? nası acılıyor.. tesekkurler ılgilendiginiz icn

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Nerden aldın telefonu :hmmm

guero

guero

Üye
başka bi pc de denedinmi

umma

Üye
    Konu Sahibi
teli kızılaydaki turkcell magazasndan aldm baska bi pcde deneme sansm olmadı win vista kullanıyorum

thebackkk

Üye
vistada sıkıntılı oluyor ben win 7 kullanıyorum hiç sıkıntı olmadan açtı içinde hafıza kartın varsa 3 tane yer açılacak bilgisayar kısmında yoksa 2 tane ... win7 de dene bence vistalarda nokıadada hata veriyordu

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hocam şurdan pc suite programını indir sonra Ayarlar - Uygulamalar - Geliştirme - USB hata ayıklaması modunu işaretle. Sonra usbyi tak bağlan hi suite i aç connect de bağlanır.

umma

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Düzeldimi:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt