Sandrake
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne gibi ?bende almayı düşünüyorum ama biraz da tereddüt var içimde
Bende ilk önce C6-01 Düşünüyordum IDEOS'u önerdiler bence şu incelmeye güvenebilirsinçin malı ya o bakımdan c6 01 de var off bilmiyorum
TamamdırEvet ben kullaniyorum vede cok cok memnunum, bir kYRICAere internette cok hizli ve hizli download ediyor. Ekran cozunurlugu super, ayrica flash destegi cok iyi , en guclu bilgisayarlarin bile zorla actigi haberturk sayfasini hic zorlanmadan bir kac saniye icinde aciyor. AYRICA FILIM IZLEMEK BUYUK ZEVK SES SEVIYESI VE KALITESI INANILMAZ IYI.Bence piyasadaki 1 veya 1,5 milyara satilan htc veya Samsung telefonlardan hic bir farki veya eksigi yok. Fiyat performans seviyesi gercekten cok iyi. Pili performansi harika diyebilirim. Ekran sensomatrik dokunmatigi bir harika. Ben daha once htc Desire kullaniyordum bu huawei ideos x 5 gercekten bir teknoloji haroikasi. Tek eskigi kamera kalitesi orta. Bunun disinda tum ozellikleri i phone 4 den daha iyi diyebilirim
peki bozuldu teknik bir sorun çıktı nasıl yaptırcaksın bu arada nerden aldınkullanmadan kendini telefon ilahi sananlardan... bos bos yorumlar atanlardan baska hickimse malzeme kalitesinden yakinmiyor ben 1 aydir kullaniyorum en ufak bi cizik soyulma vb... yok. ve deri kilif haric hicbirsey kullanmiyorum.. telefon accaip ozellestiriliyor herseyi kendi zevkime gore ayarladim.. muzikcalari mesela.. sanatci resimleri 3.8 inc te tam ekran goruluyor.... super cihaz...
peki bozuldu teknik bir sorun çıktı nasıl yaptırcaksın bu arada nerden aldın
Hepsi demi iyi o zaman nokia çöküyo artık android almak lazım sanırım tel tek eksiği 3g görüntülü konuşma onuda kullanmıyorum.KVK garantili
Tel. açılırken turkcell logosu falan oluyormukvk garantoli hocam problem yok zaten... ben ankara armada tim den aldim 2 tane bide kuzenime aldim ellerinde 1 tane vardi 1 tanede ulus tan getirttiler..... heralde ordada sondu....
Tel. açılırken turkcell logosu falan oluyormu
Arkadaşlar hepineze teşekkür ederim aldıktan sonra yardımcı olursunuz Demi
TamamdırOluruz tabiki dostum soracağın bişey olursa pm atman yeterli.
AlıyorumAl bütün ürünler çinde üretiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?