Huawei İdeos x5 Aldım Bi Kaç Sorum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
Huawei İdeos x5 Aldım Bi Kaç Sorum Var
en sonunda bugüne kısmetmiş :) telefondan şimdilik çok memnunum ama bi kaç sorum var

1. pc studio gibi bi programı var mı

2. internet üzerinden kullanılan bütün uygulamalar ücretli mi

3. zil sesi ve mesaj sesini nasıl ayarlayacağım

şimdilik bu kadar yardımcı olursanız sevinirim

baranselona

baranselona

Üye
1- hi suite diye bi programı var donanımhaberde paylasılmıstı su an x5 ten yazıyorum linkini hatırlamıyorum... ama programa ihtiyac yok zaten gerek modem olarak kullanırken gerek dosya atarken bilgisayara baglayıp telefondanda usb baglantısını acarak halledebilrsiniz...

2- turkiyedeki markette sadece ucretsiz uygulamalar var zaten.. ucretlileri google dan indirebilirsin... telefonu yeni aldıysan marketin eski surumdur bu yuzden internetten marketin yeni surumunu indir... zaten hd ve buyuk oyunların sd dosyalarıyla birlikte verirlir linkler.. paylasan adam dosyaları nereye atacagınıda yazar yeterki ideos x5 e uygun olsun...

3- zil sesi olarak. muzikcalardayken yani sarkı calarken menu tusuna(4 çizgili) basıp zil sesi olarak ata ya tıklayacaksın...

y n s c n

y n s c n

Üye
1- hi suite diye bi programı var donanımhaberde paylasılmıstı su an x5 ten yazıyorum linkini hatırlamıyorum... ama programa ihtiyac yok zaten gerek modem olarak kullanırken gerek dosya atarken bilgisayara baglayıp telefondanda usb baglantısını acarak halledebilrsiniz...

2- turkiyedeki markette sadece ucretsiz uygulamalar var zaten.. ucretlileri google dan indirebilirsin... telefonu yeni aldıysan marketin eski surumdur bu yuzden internetten marketin yeni surumunu indir... zaten hd ve buyuk oyunların sd dosyalarıyla birlikte verirlir linkler.. paylasan adam dosyaları nereye atacagınıda yazar yeterki ideos x5 e uygun olsun...

3- zil sesi olarak. muzikcalardayken yani sarkı calarken menu tusuna(4 çizgili) basıp zil sesi olarak ata ya tıklayacaksın...

3. maddeye değinmek gerekirse mesaj sesini ise mesajlara girip seçenek tuşuna bastığında ayarlara geleceksin ve içerisinde mesaj sesini ayarla diye bi seçenek var oradan yapabilirsiniz..

kloı123

kloı123

Üye
ideos x5 ı yenı alan arkadas mutlaka go launcher ındır ve fruit slice dene :D go launcher bi nevi tema root gibi bir suru ayar yapıyorsun seklını ssen belirliyorsun telefonun ama garantı vb hıc sorun yatarmaz

----------Eklendi @ 13:35:16 ---------- Yazıldı @ 13:34:52 ----------

brnsel kardes ben teli aldıgımda hic market ındırmedım nasıl halletcem sımdı geldıgınde kendının marketı vardı

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim

Fakat uygulamalrdan kastım telefon ile birlikte gelen uygulamalar yani facebook, market, google uygulamaları gibi uygulamalar ücretli mi onu sormak istemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt