Huawei Honor-maxipro5 - T30 Hakkında Tavsiyeniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Honor-maxipro5 - T30 Hakkında Tavsiyeniz ?
İyi günler beyler , Huawei Honor ( Turkcell Maxipro 5 - T30) telefonu hakkında görüşlerizi alacaktım.Telefonda Cortex a5 Qualcomm Snapdragon 1.4 ghz işlemci , 8 mp kamera , 8 gb dahili , kapasitif dokunmatik tft lcd ekran ,1900 mAh batarya kapasitesi bulunmakta.Telefon hakkında görüşlerinizi veya başka bir tel önerisi alacaktım. Bütçe 300-350 tl gibi.Önereceğiniz telefonlar ikinci el veya sıfır olabilir.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
Telefondan pek anlamam ama bence o telefonu alma abimde maxiplus 5 var dokunmatik iyi değil ve ekran berbat kasa kaliteside öyle bununda öyle olduğunu düşünüyorum ve android bi telefon olduğu için google senin herşeyini bilecek kayıt altına alacak bide böyle bi durum var

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan pek anlamam ama bence o telefonu alma abimde maxiplus 5 var dokunmatik iyi değil ve ekran berbat kasa kaliteside öyle bununda öyle olduğunu düşünüyorum ve android bi telefon olduğu için google senin herşeyini bilecek kayıt altına alacak bide böyle bi durum var
:) eğerki şu an Google Chrome'dan bu yorumu yazdıysanız birşey demiyorum.Maxiplus 5 ten sonra Turkcell iş telefonu ve standart üstü olarak adlandırmakta.Turkcell İletişim Hizmetlerine güvenmekteyim.Maxiplus'u bir fırsat bulup kullandım dokunmatik iyi fakat alt tuşlarda geri dönüşte sıkıntı olduğunu gördüm.Acaba maxipro 5 te durum nedir kullanan arkadaşlarımız mutlaka vardır

Üst Alt