Huawei Honor 7i resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor 7i resmi olarak duyuruldu
Huawei'nin dönebilir kameraya sahip Honor 7i akıllı telefonu resmi olarak duyuruldu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Huawei Honor 7i 5.2 inç büyüklüğünde 1080 x 1920 çözünürlük sunan 424 ppi değerine sahip IPS LCD tabanlı ekran ile karşımıza çıkıyor. 141.6 x 71.2 x 7.8 mm ölçülerinde olan telefonun ağırlığı ise 160g.

Huawei Honor 7i gücünü 1.5GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli ARM Cortex A53 tabanlı Qualcomm Snapdragon 616 işlemcisinden alıyor. 2GB/3GB RAM ve 16GB/32GB dahili hafıza şeklinde versiyonları bulunan telefonun grafik birimi (GPU) ise Adreno 405.

Huawei Honor 7i'nin arka tarafına baktığımızda ise 180 derece dönebilen f/2.0 diyafram aralığına 13MP çözünürlüğünde Sony tarafından üretilmiş kamera ile karşılaşıyoruz.

Huawei Honor 7i Çin'de 250$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Uluslararası fiyatının ise 300$-400$ arasında olması bekleniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Maşallah geleceğin samsung'u her ay yeni telefon. Yakında güçlendikçe her gün çıkarmaya başlar. Ama her zaman tasarımı güzel yapıyorlar o yönden seviyorum Huawei cihazları.

Luck Star

Luck Star

Üye
Türkiye'ye geldiğinde "Sapık Kameralı veya Röntgenci Telefonu" diye tabir edilecek telefon. Beğenmedim gereksiz. Bu Wah-Wey ne yapmaya çalışıyor anlamadım. 2 yıl geriden geliyor teknoloji olarak.

0MG90

0MG90

Üye
Kamera olarak güzel, bi Çinli firmanın da böyle dönebilen kamerası vardı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Oppo'da vardi bence gereksiz. Böyle seyler ilkinde farkli güzel gözükür devami sıkıyor.

Üst Alt