Huawei Ascend Y320 Custom Rom Ve Root Yardım

Konu Sahibi
Mesela Bu Yukardan Aşağıya Çektiğin Bildirim Paneli Varya Ondaki Simgeleri Dahada Güzelleştirebilirmiyiz Renk Olarak Her Yönden Çok Basit Duruyor Biraz Çok Oluyorum Galiba

Mesela Bu Yukardan Aşağıya Çektiğin Bildirim Paneli Varya Ondaki Simgeleri Dahada Güzelleştirebilirmiyiz Renk Olarak Her Yönden Çok Basit Duruyor Biraz Çok Oluyorum Galiba
O simgeleri degistirmeyi bende isterdim ama yok o siyah arkaplan yerine resim veya baska renk yapma var sadece (direkt cektiginde gelen siyah arkaplan)

Konu Sahibi
O simgeleri degistirmeyi bende isterdim ama yok o siyah arkaplan yerine resim veya baska renk yapma var sadece (direkt cektiginde gelen siyah arkaplan)
Olaydı İyi Olurdu Peki O Yukarıdan Aşağıya İnen Yerde s4 Gibi Kısa Toogle Bar Gibi Bişey Yapabilirmiyiz ?

Nedenini Bilmediğim İçin Peki Diyorum Ve CVM Yada Herhangibir Recovery Varmıdır. XDA'daki Hariç Ordakini Yükleyemedim Ben Bir Türlü Olmadı.
Rom manager ile yukleniyor birazdan premium olaninin linkini verecem bunu ilk actiginda zaten sana cwm veya twrp yuklemen gerektigini soyleyecektir

Konu Sahibi
Adamsın Harbiden Bak Sabırsızlıkla Ve Dört Gözle Beklemekteyim...

Rom manager premium burdan indir

Konu Sahibi
Yok Yüklemiyor Çözemedim

Sana kilit ekrani ve launcher da durum cubugunu saydam yapmayi ve kilit ekraninin arkasindaki golgeyi kaldirmayi ogreteyim mi?

Konu Sahibi
Neyse Artık Rom Bekliyicez.. Mümkün Mertebe Öğrenmek İsterim Tuş Kilidini Güzelleştirmeyi Felanda Ve Android Sürümün Kaç

Konu Sahibi
Olsun Bulabilsem Yüklerdim Neyse Diğer Şeyleri Nasıl Yapıcam

Sana ogreteceklerimden mi bahsediyorsun?

Durum cubugunu kilit ekrani ve launcher'da saydam yapmak icin

1- gravitybox'a gir
2- "saydamlik yonetimi" ne gir
3- bastan iki gostergeyi %100 olana kadar saga dogru cek

Kilit ekrani arkaplan golgesi kaldirma

1- gravitybox'a gir
2- "kilit ekrani iyilestirmeleri" ne gir
3- "Disable lockscreen shade" in yanina tik koy