Huawei Ascend Y200 U8655 Black Root Atma

Sponsorlu Bağlantılar

alican58550

Üye
waiting for device diyor bilader team wiewerden yardım edermisin

alican58550

Üye
olmuyor beyler her dediğinizi yapıyorum

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
cwm mi kuramıyorsun

alican58550

Üye
ya bilmiyorum dediklerinin hepsini yapıyorum olmuyor team wiewerden yaparsan çok iyi olur telefona uygulama yüklenmiyor çünkü hafıza kartına atamıyorsun bir root etsem büssürü uygulama yüklüycem yavuzbey yardımlarınızı bekliyorum.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Ali yapan yapıyor benim verdiğim almanca kaynağa bak.
Direnish bende düşündüm onu ics romuna attım driverları yüklerken hata verdi
Bizde Olan Romlardaki Driverleri ICS Romundaki Driverler İle Değiştireceğiz. Geri Kalan Şoğu Şeyi İse Ripleyecegiz Bu Şekilde Üzerinde Durulursa Yapılacak Birşey Olduguna Eminim Eger Zamanım Olsa Bunun İçin Ugraşırım Eskisi Gibi Fazla Takılamıyorum Forumada Zaten

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
No|Name ve Casef nie yapmıyor anlamıyorum

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Neden Uğraşsınlar ki ? Parası Olan Bir Üst Telefona Geçiyor . Uğraşan Yok Yani ,)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
sonunda cm7.2 portlandı test aşamasında

huawei

Üye
Bu işlemi yapan arkadaşlar bana yapmaya değer olup olmadığını ve yaptıktan sonra varsa sorunları yazabilir misiniz teşekkürler...

kullanıcı0111

Üye
ben en baştaki dediklerini yaptım fakat ilk baştaki telefonu kapatıp ses+güç tuşuna bastıktan sonra pembe bir ekran çıktı ve bilgisayar ile tel arasındaki bağ kesildi (pc de çıkması gereken android yükleniyor yazısı çıkmıyor) ben ne yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim...

kırmızımsı

Üye
ben en baştaki dediklerini yaptım fakat ilk baştaki telefonu kapatıp ses+güç tuşuna bastıktan sonra pembe bir ekran çıktı ve bilgisayar ile tel arasındaki bağ kesildi (pc de çıkması gereken android yükleniyor yazısı çıkmıyor) ben ne yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim...
aynı sorun bendede var instal.zip rom sd card diye bi bölüm yok bende nasıl iş arkadas herkez yapıyo bi bizmiyiz yapamayan !

kırmızımsı

Üye
swapı bende beceremedim bi türlü kabul etmiyor ext3 alanı var ama görmüyor

ya arkadaslar yardımcı olun ben dediklerinizzi yaptım teli açarken ses açma yada ses kısma tuşuna basarken donuyor huawei logosu öyle kalıyor basmassan doğru açılıyor ama basarsan doyor nedeni nedir bi yardımcı olun ?

ercanadem1903

Üye
kardeşim nasıl yaptın ya bi anlat kaç aydır uğraşıyom olmadı :(

kullanıcı0111

Üye
arkadaşlar bu anlatımı birazdaha detaylı yapsanız yada video koysanız ne zamandır uğraşıyorum olmuyor.tel. en başta ses+güç bastığımda normal şekilde açılıyor. bu neden oluyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

aloneman1982

Üye
ben buradaki rootu,romu ve kerneli kullanıyordum.gayet güzel çalışıyordu.yalnız huaweinin sitesinde bulunan updateyi nerden yüklediysem telefon çoğu şeylere kısıtlama koydu.buradaki rootu yükleyince o seçeneklerin olduğu ekrana girmiyor telefon huawei yazısında donup kalıyordu.biryerden başka root bulup yükledim o çalıştı ama bu seferde CyanogenModu telefon kabul etmedi.ics rom ve clean base rom çalışıyor ama bu seferde daha önce bu romlarda çalıştırdığım kernelde sorun yaşıyorum.telefon açılmıyor huawei yazısında öylece takılıyor.bu konudan fazla anlamam ama acaba bu resmi update yüzündenmi olmuştur.internette baya araştırdım ama bir şey bulamadım.başka marka telefonlarda bootloader sorunlarından bahsediliyor.acaba resmi updateyi yükleyince birşeylermi kilitllendi telefonda.çözemedim gitti.

junior1x

Üye
Beyler orjinal romu nerden bulabilirim link atarmisiniz tel e ics yi yukledim 1. Sayfadaki linki acmiyor

junior1x

Üye
beyler root atamayan varsa mesaj atsın

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Konu gunceldir

nadir07nadirrr

Üye
CD-ROM:\drivers\adb_driver ne

Üst Alt