Haber Huawei Ascend P7, Android Lollipop güncellemesi almaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Ascend P7, Android Lollipop güncellemesi almaya başladı
p7 kullananlar nerede :ehe

Huawei’nin geçtiğimiz sene sunulan amiral gemisi Ascend P7, Android Lollipop güncellemesine kavuşuyor…


Android 6.0 Marshmallow ile gelen ilk akıllı telefon modelleri olan Google’ın yeni cihazlarından Nexus 6P’nin üretimini de üstlenen Huawei, bir yandan yeni modeller sunuyor, diğer yandan da akıllı telefon modelleri için güncellemeler sunmaya devam ediyor.



Geçtiğimiz sene oldukça ses getiren modellerden bir tanesi olarak Mayıs ayında duyurulan ve sonrasında da Haziran ayında satışa sunulan firmanın amiral gemisi Huawei Ascend P7 Android 4.4.2 KitKat ile sunulmuştu ve şimdi de Android 5.1.1 Lolipop güncellemesi almaya başladı.

Güncelleme hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yaz ayından bu yana public beta sürecindeydi ve şimdi de final sürüm olarak yayınlandı. OTA üzerinden sunulan yeni güncelleme diğer taraftan firmanın kendi resmi web sitesi üzerinden de indirmeye sunulmuş durumda. Güncellemenin dosya büyüklüğü ise olarak belirlenmiş.

Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, Huawei Ascend P7 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. 2GB sistem belleği içeren akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak yer alıyor.

Firma tarafından üretilen 1.8Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili HiSilicon Kirin 910T yonga setinden güç alıyor. 13MP arka kamera içeren cihaz ayrıca 8MP ön kamera da barındırıyor.

Huawei Ascend P7, Android Lollipop güncellemesi almaya başladı - MaxiCep
 


yusufoguz1995

Üye
Kalite yönünden 10 numara cihaz ama güncelleme yönünden malesef bitik bir cihaz
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt