Huawei ascend p1 16 temmuz da turkcell tarafindan satisa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
Huawei ascend p1 16 temmuz da turkcell tarafindan satisa sunuluyor

CES 2012 fuarında dünyanın en ince akıllı telefonu ünvanıyla tanıtılan Çinli Huawei'nin Ascend P1 modeli, Turkcell tarafından ülkemizde satışa sunulacak.

4.3 inçlik 960 x 540 piksellik Gorilla Glass Super AMOLED ekran, 1.5GHz hızında çalışan ARM Cortex-A9 tabanlı TI OMAP 4460 işlemci, PowerVR SGX540 grafik birimi, 1GB RAM, 4GB ROM, microSD girişi, 16GB depolama kapasitesi, Android 4.0 işletim sistemi, 8MP arka kamera, 1080p video kaydı ve oynatma, 7.7mm incelik şeklinde özellikler sunan Huawei Ascend P1, pek çok otorite tarafından övgüye layık görüldü.

Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Huawei Ascend P1 modelinin Gold ve Gold Plus paketlerine ek olarak 24 aylık taahhütlerde ayda 45TL ek ödeme ile Turkcell İletişim Merkezlerinde 16 Temmuz'dan itibaren satışa sunulacağı belirtildi.

Modelin kontratsız fiyatı veya internet paketleri ile ilgili henüz bir detay yok. Ancak modelin 1200-1300TL arasında peşin fiyatına sahip olacağı tahmininde bulunabiliriz.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
çok güzel telefon

enes122

enes122

Üye
S2 yi satıp bundan mi alsam

enes122

enes122

Üye

hayır. SII Custom ROMlarla bir-iki sene daha götürür seni.

Aslında telefonu internet kamera ve müzik için kullanıyorum oyun uygulama gibi seylerle pek uğraşmam s2yi de beyaz renkli olduğu için ve ince olduğu için almıştım yani tipi hoşuma gitti oyuzden almıştım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aslında telefonu internet kamera ve müzik için kullanıyorum oyun uygulama gibi seylerle pek uğraşmam s2yi de beyaz renkli olduğu için ve ince olduğu için almıştım yani tipi hoşuma gitti oyuzden almıştım

internet konusunda en iyi Androidler Samsung'un.
Yine de sen bilirsin.

enes122

enes122

Üye

internet konusunda en iyi Androidler Samsung'un.
Yine de sen bilirsin.

hayırlısı olsun diyelim zaten yakın bi tarihte alacak imkanım yok enaz ni 5-6 ay sonra alma imkanım olur.birde telefonum çok temiz 3 aylık beyaz renkli acaba satmaya kalksam ortalama kaç paraya gider?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlısı olsun diyelim zaten yakın bi tarihte alacak imkanım yok enaz ni 5-6 ay sonra alma imkanım olur.birde telefonum çok temiz 3 aylık beyaz renkli acaba satmaya kalksam ortalama kaç paraya gider?

telefon fiyatlarıyla ilgilenmiyorum, sadece kullanıyor ve inceliyorum.

cyber

cyber

Üye
bu pahalı bence

amcalu1

amcalu1

Üye
1200 liraysa uygun bence adobe flash desteğinin olmaması bir programla telafi edilebilir miki ?

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
flash artık bitti html5 olcak artık ondan huawei koymadı bence s2 ile kıyaslanabilir

amcalu1

amcalu1

Üye
Bu html5 destekli değil ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt