Haber Huawei Ascend Mate 7 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Ascend Mate 7 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlandı
Herhalde en geç android 5 alan cihaz bu oldu :hmmm neyse ki direkt 5.1.1 vermişler :bud:

Huawei’nin Ascend Mate 7 akıllı telefonu için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlandı.


Çin kökenli akıllı telefon üreticisi Huawei, son zamanlarda çalışmalarına hız verdi. Adından sıkça söz ettiren firma orta ve üst seviye segmentinde sunduğu phablet modeli Ascend Mate 7 için beklenen Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini verdi.



Huawei’nin geçtiğimiz yılın Eylül ayında düzenlediği etkinlikte tanıttığı ve yüksek kullanım süresi sağlayan batarya performansı ile dikkat çeken Ascend Mate 7, yüksek süreli kullanımlarda ısınmayan metal kasa tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı. 4100mAh’lik bataryası ile uzun süreli kullanımlara imkan tanıyan Ascend Mate 7, düşük ısınma oranı ile de kullanım konforu sağlıyor. Huawei, beğeni toplayan bu phablet modeli için merakla beklenen Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini bugünden itibaren yayınlamaya başladı. Huawei Ascend Mate 7 için gelen güncelleme birçok yenilik ve iyileştirme içeriyor. Huawei Ascend Mate 7 için yayınlanan güncellemenin şimdiye kadar ki en büyük boyutlu güncelleme olduğunu belirtelim.

Huawei Ascend Mate 7 için gelen güncelleme 1.2GB boyutunda. Bu güncelleme material design arayüzü özellikleri içeriyor ve cihazın daha stabil çalışmasını sağlıyor. Android 4.4.2 işletim sistemi ön yüklü olarak çıkış gerçekleştiren Ascend Mate 7 akıllı telefona yayınlanan güncellemeyi tıklayarak indirebildiğiniz gibi, telefonun güncelleme sekmesinden OTA yolu ile de yükleyebilirsiniz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lollipop-guncellemesi-yayinlandi-h207359.html
 
kdrklc54

kdrklc54

Üye
merhaba benim telefonum avedan alınma daha 1 yıl garantili nasıl yapsak daha gelmedi lolipop yüklesem sıkıntı olurmu geriye dönüş vs bide aynı gibi gelio arayüz vs performans artışı nasıl pil süresi filan tşk ederim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt