Huawei ascend g610

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Huawei ascend g610
Reklamlarda dönüyor ama discovery'den ekranin buyuk olmasi arti gibi geldi,birde bu gun yerinde test etme imkanim oldu,almayi düşünüyorum cazip gelen yani fiyati olusu,tabi yinede foruma danışayım dedim

dayannight

dayannight

Üye
discovery de pahalandı alternatif olarak düşünülebilir çözünürlüğü discoverye göre düşük yorumlarda bataryasının iyi olduğunu yazmışlar

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
mehmettech

mehmettech

Üye
Bende begendim ama bi araştırayım

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
1.2,dört çekirdek vs vs ama görerek test ettim kamerasini kurcaladim,menü olayı garipti ana ekranda menü yok tabi bunun yaninda + olarak geniş ekran olmasi,birde ekran çözünürlüğü vasat durumda degil,ips ekrana sahip
discovery de pahalandı alternatif olarak düşünülebilir çözünürlüğü discoverye göre düşük yorumlarda bataryasının iyi olduğunu yazmışlar
Teşekkür ederim,discovery'e yönelsem ekran küçük oluyor o yönden kaygılıyım. Elim de 4,3" e alisti zaten 3.5" lik bir telefonla ugrastigimda,gözüm alistigindan ekran küçükmüş diyorum artik

• Beğen
Tepkiler: dayannight
dayannight

dayannight

Üye
1.2,dört çekirdek vs vs ama görerek test ettim kamerasini kurcaladim,menü olayı garipti ana ekranda menü yok tabi bunun yaninda + olarak geniş ekran olmasi,birde ekran çözünürlüğü vasat durumda degil,ips ekrana sahip
Teşekkür ederim,discovery'e yönelsem ekran küçük oluyor o yönden kaygılıyım. Elim de 4,3" e alisti zaten 3.5" lik bir telefonla ugrastigimda,gözüm alistigindan ekran küçükmüş diyorum artik
rica ederim aynı durumla bende karşılaştım hatta 3.5" lik telefonda bazı uygulamaları bulmakta zorlandım yeni huawei lerde menüler böyle galiba

nokia 603

Üye
bence alinasi bir telefon

girayhan43

girayhan43

Üye
ben kullanıyorum gayet güzel bi cihazben kullanıyorum gayet güzel bi cihaz

as_bay71

as_bay71

Üye
Bence huawei gt619 u30 gayet güzel telefon cozumluluk ekran, islemci hizi parlakligi super ,tema değisdir farkina varirsin hatta bazi androit marka ciazlara beş ceker sadece c hafizasi 4 gb oldugu icin oyun ve program sevenler için yetersiz 10 üstünden7 puan benden soylemesi

Son düzenleme:

3n3sss

Üye
herseyıyle guzel bir telefon ve inanın sarjı omtu sizi sasırtır ben suan kullanılyorum.ayrıca rom yukleyerek de radyo ozelligini aktif edebilirsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt