Yardım Huawei Ancend G7 Lolipop Güncellenme Yok Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

StreamK

StreamK

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ancend G7 Lolipop Güncellenme Yok Sorunu
Benim Ascend G7 im Var Geçen Gün Bi Haber GÖrdüm Lolipop Yayınlandı diye Ama Ben Güncelleyiciy Girip Kkonrtol Et Dedim Güncelleme Yok Dedi Bayada Bi Araştırdım KEndim Kurabilirmiyim Biraz Yardımcı Olurmusunuz???

En Çok Sinir Oldugum Konu İse GM4G Android One nin 6.0 Marscmelow Olup Benimkinin 4.4 Kitkatta Kalması...
:gun1::vur:vur:vur:vur:vursopa:sopa:sopa:

Son düzenleme:

byAndroid

byAndroid

Üye
Gm 4g nin neresi b*ktan! Düzgün hitaplarda bulununuz. Huawei g7 ile aynı donanıma sahip ve güncellemede Google arkasında. Android one cihazı tabiki güncelleme alacak. Güncelleme istiyorsan Gm 4g alsaydın. Ne yani bu tavır

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: StreamK
StreamK

StreamK

Üye
    Konu Sahibi
Gm 4g nin neresi b*ktan! Düzgün hitaplarda bulununuz. Huawei g7 ile aynı donanıma sahip ve güncellemede Google arkasında. Android one cihazı tabiki güncelleme alacak. Güncelleme istiyorsan Gm 4g alsaydın. Ne yani bu tavır
Doğru Ama Ben Cok Sinir Oldugum İçin Söyledim Ama GM4G Asla Huawei Ascend G7 yi Geçemez

Yönetici tarafından düzenlendi:
byAndroid

byAndroid

Üye
Doğru Ama Ben Cok Sinir Oldugum İçin Söyledim Ama GM4G Asla Huawei Ascend G7 yi Geçemez
Bazı konularda üstün olabilir. Bu iki cihaz içinde geçerli biri güncelleme olarak önde biri kasa kalitesi olarak olabilir. Neyse güncelleme geldi aslında g7 ye ama kimse memnun değil sanırım. Huawei nin pc programı var belki onun üzerinden kurulur.

StreamK

StreamK

Üye
    Konu Sahibi
Bazı konularda üstün olabilir. Bu iki cihaz içinde geçerli biri güncelleme olarak önde biri kasa kalitesi olarak olabilir. Neyse güncelleme geldi aslında g7 ye ama kimse memnun değil sanırım. Huawei nin pc programı var belki onun üzerinden kurulur.
Teşşekkür Ederim. Asıl Herkez G7 den Memnun Gir Bak

general4242

general4242

Üye
Senin g7 asigi oldugun cok acik.Ama elindeki g7 bozuk :D benim arkadasda g7 var lollipop verildigi ilk gun telefon uzerinden guncelledi...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
StreamK

StreamK

Üye
    Konu Sahibi
Senin g7 asigi oldugun cok acik.Ama elindeki g7 bozuk :D benim arkadasda g7 var lollipop verildigi ilk gun telefon uzerinden guncelledi...
Bozuk Değil.
Şuanda G7 İçin Lolipop Güncellemesini Buldum Aa Nasıl Kurulcagını Bilmiyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben g7 den memnun değiller demedim ki. Güncelleme den memnun değiller dedim. Yani güncellemeni önermiyorum

StreamK

StreamK

Üye
    Konu Sahibi
Ben g7 den memnun değiller demedim ki. Güncelleme den memnun değiller dedim. Yani güncellemeni önermiyorum
Hee Tamam Ben Suan Buldum Güncellemeyi İndiriyom Ama Nasıl Kurulacagını Bilmiyoorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Google'a huawei ascend g7 lolipop güncellemesi yaz çıkar nasıl yapılacağı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tekrar uyarıyı yapayım tekrarı halinde ceza uygulanır ve o kelimeleri alıntı yapıp söylemek de gerekli değildir şikayet sistemi kullanılabilir.

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Ben sana anlattım nasıl yapacağını geçen gün :)
Hatan var, ben ve diger arkadaslarim her konuda memnunuz, guncelleme ilk verildigi zaman bildirim gelmeme, cift tikla acilmama gibi buyuk problemler vardi ancak 2.5 hafta once verilen 30MB lik guncelleme ile hepsi duzeltildi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yeni gelen düzeltme güncellemesini bilmiyordum sorunları ortadan kaldırmış demekki

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58

Üst Alt