papakudioflu
Admin
onu bilmiyorum ama 15 Ağustos'ta yani 2 gün yarını saymazsak 1 gün sonra google play'den flash player'in apksi kalkıyor ben ne olur ne olmaz diye yedekledim ama jelly bean'da çalışır mı bilmem ama xda da yapıldıysa yinede problem olacağını sanmıyorum
- - - Eklendi - - -
nasıl yani birkaç ay idare edecek ? nasıl geçici ? apksi var işte yükle gitsin güncelleme gelmezse gelmesin olduğu kadar ne yapalım html5 yaygınlaşana kadar böyleyiz
Flash'sız olmuyor dimi Taliponu bilmiyorum ama 15 Ağustos'ta yani 2 gün yarını saymazsak 1 gün sonra google play'den flash player'in apksi kalkıyor ben ne olur ne olmaz diye yedekledim ama jelly bean'da çalışır mı bilmem ama xda da yapıldıysa yinede problem olacağını sanmıyorum
- - - Eklendi - - -
nasıl yani birkaç ay idare edecek ? nasıl geçici ? apksi var işte yükle gitsin güncelleme gelmezse gelmesin olduğu kadar ne yapalım html5 yaygınlaşana kadar böyleyiz
onu bilmiyorum ama 15 Ağustos'ta yani 2 gün yarını saymazsak 1 gün sonra google play'den flash player'in apksi kalkıyor ben ne olur ne olmaz diye yedekledim ama jelly bean'da çalışır mı bilmem ama xda da yapıldıysa yinede problem olacağını sanmıyorum
- - - Eklendi - - -
flash playerin mobil platformlardan cekilmesinin bir nedeni de surekli desteklenmsi yani guncellenmesi gerekliligi. Bu guncellemeleri almazsa kisa zamanda yetersiz kalmaya başliyor bunu anlatmak istiyoruz. Yoksa tabi ki mevcut haliyle de baya iş gorur ama eskisi gibi etkin bir cozum sunacagini zannetmem gun gectikce masaustu surumuyle arasindaki fark artacaktir.
Flash'sız olmuyor dimi Talip
Tamam işte flash player'e durmadan güncelleme geliyor kısa bir süre sonra elimizdeki APK'de ekiyecek ve Flash Lite'dan farkı kalmayacak.HTML5 oturana kadar idare etmez yani
Flash'da anlıyor ki HTML5 mobil platformlara daha uygun daha çok çoğalıyor bu yüzden bıraktı bir yandan da.Ayrıca dediğim gibi PC lerdeki gibi olmaması da Flash'ı hayal kırıklığına uğrattı
flash playerin mobil platformlardan cekilmesinin bir nedeni de surekli desteklenmsi yani guncellenmesi gerekliligi. Bu guncellemeleri almazsa kisa zamanda yetersiz kalmaya başliyor bunu anlatmak istiyoruz. Yoksa tabi ki mevcut haliyle de baya iş gorur ama eskisi gibi etkin bir cozum sunacagini zannetmem gun gectikce masaustu surumuyle arasindaki fark artacaktir.
E Tabiki Ali Kemal Abi ama hiç yoktan iyidir değil mi ?
- - - Eklendi - - -
olmaz tabiki android'i ışın kılıcı yapan özelliklerden birisiydi flash player
- - - Eklendi - - -
peki bir önerin var mı ?
Flash'da anlıyor ki HTML5 mobil platformlara daha uygun daha çok çoğalıyor bu yüzden bıraktı bir yandan da.Ayrıca dediğim gibi PC lerdeki gibi olmaması da Flash'ı hayal kırıklığına uğrattı
Chambers söylemişti
adobe bunu resmi olarak acikladi zaten mobil platformlar icin html5 daha uygun diye.
talip tabi ki hic olmamasindan iyidir ama onu kullanirken karar vermek lazim sonucta flashin artilari oldugu gibi batarya ve hiz konusunda eksileri de var.
adobe bunu resmi olarak acikladi zaten mobil platformlar icin html5 daha uygun diye.
IE,Chrome,Firefox sanırım bir de Safari destekliyorBir şey soracağım HTML5'in geliştiricisi tam olarak hangi şirket ?
IE,Chrome,Firefox sanırım bir de Safari destekliyor
Microsoft'un IE takımı geliştiriyor.Ben öyle biliyorum
Yok destekliyorlarda kim geliştiriyor bunları Apple Microsoft Mozilla Google Opera falan beraber mi beraber bi iş yapacaklarını hiç sanmam
html5 microsoftun.
Microsoft'un IE takımı geliştiriyor.Ben öyle biliyorum
kesinlikle bence adobe birazda html 5 e kafa tutmak istemedi sanırım masaüstü platform ona yetiyor ve artıyor birde html 5 özünde daha iyi bir süre sonra zaten çekilmek zorunda kalacaktı tıpkı symbian gibi
- - - Eklendi - - -
Adobe Flash Player işinden nasıl para kazanıyor ?kafama takıldı
- - - Eklendi - - -
flash player telefonlara biraz ağır kaçıyor tabi bataryayı sömürüyor v.s v.s
O zaman çok iyiBundan sonra HTML5'i flashtan daha çok seviyorum Silverlight'tan sonra bıkmamış usanmamış yeniden çalışmaya başlamış MS helal olsun.Bu sefer başarılıda oluyor galiba.
silverlight'i da hala kullanip geliştirmeye calişiyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?