Html 5 mobil için ne zaman çıkacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Html 5 mobil için ne zaman çıkacak?
Arkadaşlar bilindik üzere adobe mobil cihazlardan flash playerı çekti alternatif olara html 5 in gelmesi planlanıyormuş ne zaman geleceği belli mi özellikle android için.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
HTML5 desteği zaten mevcut, beklenen şey sitelerin altyapılarının HTML5 tabanlı hale gelmesi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Mevcut derken?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cihazlarda html5 desteği zaten var,sadece sitelerin html5 ile yeniden kodlanması gerekli.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Açıklanmış :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Eee ne zamana kadar yapacaklar ki siteleri html 5 tabanlı yani ne zaman adam gibi her sitede video felan izliyebilecegiz :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Ooo o ölme eşsegm ölme neyse artık flash playerın kırıntılaryla idare edeceğiz

amcalu1

amcalu1

Üye
2015 de hazır olur :D kim öle kim kala

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

o kadar sürmez,süremez flash desteği kesildi çünkü.
Benim kastettiğim tüm siteler (İşe yarar tüm siteler) idi. Fikrim 4-5 yıl, yani bu yönde, ama çokta iyi anlamam zaten :)
Sizce ne kadar sürer?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Benim kastettiğim tüm siteler (İşe yarar tüm siteler) idi. Fikrim 4-5 yıl, yani bu yönde, ama çokta iyi anlamam zaten :)
Sizce ne kadar sürer?

bence 2013 sonunda biter bu iş :) bir çok film sitesi geçti zaten,çoğu büyük sitede geçiyor yavaş yavaş :)

codblackops2

codblackops2

Üye

bence 2013 sonunda biter bu iş :) bir çok film sitesi geçti zaten,çoğu büyük sitede geçiyor yavaş yavaş :)

603ün tarayıcısında da html5 desteği var galiba :hmmm

İnternetten film izleyebilirmiyiz o telefonla (html5 sitelerinden bahsediyorum):)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

603ün tarayıcısında da html5 desteği var galiba :hmmm

İnternetten film izleyebilirmiyiz o telefonla (html5 sitelerinden bahsediyorum):)

var kardeşim,dizi için sana site söylerim sana ben filmi de ayarlarız :) olmadı indirir cihaza atar izlersin ben 701 de hd film izliyordum gayette keyifli oluyordu.

MrExpert

MrExpert

Üye
500 $ karşılığında sıradan siteleri html5 e portlıyorlar en fazla 1-2 yıla yaygınlaşır...

pRime.

pRime.

Üye
sitelerin çoğu şu anda html5 tabanlı player kullanıyor. Bunlara en basit örnek youtube olur. Türk yapımı Film-dizi siteleri hariç tabi onların html5'e geçmesine daha var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sitelerin çoğu şu anda html5 tabanlı player kullanıyor. Bunlara en basit örnek youtube olur. Türk yapımı Film-dizi siteleri hariç tabi onların html5'e geçmesine daha var.

dizi sitesi var ama yabancı dizileri veriyor sadece html5 ile flash player arasında geçiş yapabiliyorsun :)

codblackops2

codblackops2

Üye

var kardeşim,dizi için sana site söylerim sana ben filmi de ayarlarız :) olmadı indirir cihaza atar izlersin ben 701 de hd film izliyordum gayette keyifli oluyordu.

Eyvallah sağolasın :)
Bayramdan sonra alayım inşallah o zaman konusuruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt