4-5 yıl diye tahmin ediyorum.Eee ne zamana kadar yapacaklar ki siteleri html 5 tabanlı yani ne zaman adam gibi her sitede video felan izliyebilecegiz![]()
2015 de hazır olurkim öle kim kala
Benim kastettiğim tüm siteler (İşe yarar tüm siteler) idi. Fikrim 4-5 yıl, yani bu yönde, ama çokta iyi anlamam zaten
o kadar sürmez,süremez flash desteği kesildi çünkü.

Benim kastettiğim tüm siteler (İşe yarar tüm siteler) idi. Fikrim 4-5 yıl, yani bu yönde, ama çokta iyi anlamam zaten
Sizce ne kadar sürer?
bir çok film sitesi geçti zaten,çoğu büyük sitede geçiyor yavaş yavaş 
bence 2013 sonunda biter bu işbir çok film sitesi geçti zaten,çoğu büyük sitede geçiyor yavaş yavaş
![]()

İnşallah
bence 2013 sonunda biter bu işbir çok film sitesi geçti zaten,çoğu büyük sitede geçiyor yavaş yavaş
![]()

603ün tarayıcısında da html5 desteği var galiba
İnternetten film izleyebilirmiyiz o telefonla (html5 sitelerinden bahsediyorum)![]()
olmadı indirir cihaza atar izlersin ben 701 de hd film izliyordum gayette keyifli oluyordu.sitelerin çoğu şu anda html5 tabanlı player kullanıyor. Bunlara en basit örnek youtube olur. Türk yapımı Film-dizi siteleri hariç tabi onların html5'e geçmesine daha var.

var kardeşim,dizi için sana site söylerim sana ben filmi de ayarlarızolmadı indirir cihaza atar izlersin ben 701 de hd film izliyordum gayette keyifli oluyordu.