Htc'nin en iyi telefonu sizce hangisi?
jigsaw_54 Üye özellik olarak sensation serisi çok iyi ama bi efsaane var : HD2... İşletim sistemini kafana göre değiştir ... *windows Mobile 6,5 -- *Windows Phone 7 -- *Android -- *Meego -- *Ubuntu -- *iPhone iOs görünümlü MIUI....
özellik olarak sensation serisi çok iyi ama bi efsaane var : HD2... İşletim sistemini kafana göre değiştir ... *windows Mobile 6,5 -- *Windows Phone 7 -- *Android -- *Meego -- *Ubuntu -- *iPhone iOs görünümlü MIUI....
61semih Üye jigsaw_54' Alıntı: özellik olarak sensation serisi çok iyi ama bi efsaane var : HD2... İşletim sistemini kafana göre değiştir ... *windows Mobile 6,5 -- *Windows Phone 7 -- *Android -- *Meego -- *Ubuntu -- *iPhone iOs görünümlü MIUI.... Genişletmek için tıkla ... tamamda gpu ne ram i ne heleki ekran cozunurlüğü ne? ----------Eklendi @ 06:42:11 ---------- Yazıldı @ 06:41:27 ---------- suanda turkıyede satısta olanlar arasında en ıyısı xe modeli evo3d yı hıc begenmedım,hayal kırıklıgı
jigsaw_54' Alıntı: özellik olarak sensation serisi çok iyi ama bi efsaane var : HD2... İşletim sistemini kafana göre değiştir ... *windows Mobile 6,5 -- *Windows Phone 7 -- *Android -- *Meego -- *Ubuntu -- *iPhone iOs görünümlü MIUI.... Genişletmek için tıkla ... tamamda gpu ne ram i ne heleki ekran cozunurlüğü ne? ----------Eklendi @ 06:42:11 ---------- Yazıldı @ 06:41:27 ---------- suanda turkıyede satısta olanlar arasında en ıyısı xe modeli evo3d yı hıc begenmedım,hayal kırıklıgı