HTC’nin Almanya’da Deutsche Telekom üzerinden cihaz satışları yasaklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC’nin Almanya’da Deutsche Telekom üzerinden cihaz satışları yasaklandı
Düşene bir darbe de Almanyadan geldi anlaşılan :hmmm


HTC, Almanya için önemli bir patent davasını kaybetti…


Tayvan’ın lider akıllı telefon üreticilerinden olan HTC’nin, geçtiğimiz Kasım ayında elde ettiği gelir, son altı aydaki en fazla gelir olurken, özellikle firmanın yeni akıllı telefonu HTC One A9, en büyük itici güç olarak gelir rakamlarındaki artışın kaynağı olmuştu.



HTC’ye iyi haberler yanı sıra bazı kötü haberlerde geliyor ve bunlardan bir tanesi de Almanya’dan geldi. Bu ülkede yasal bir süreçte mücadeleyi kaybeden firmanın Deutsche Telekom üzerinden akıllı telefon satışlarına yasak geldi.

HTC, bir süre önce bir patent ihlali iddiası ile dava edilmişti ve bu dava sonucunda HTC kaybeden taraf olurken, firmanın Almanya’da Deutsche Telekom üzerinden sunduğu akıllı telefonların satışları yasaklandı.

Davacı taraf Amerika Birleşik Devletleri, Texas merkezli Acacia Research Group adındaki firma olurken, patent ihlaline neden olan teknolojisinin ise “ses kodlama teknolojisi” ile olduğu kaydediliyor.

Yasaklama ile ilgili kararın ise bu ay sonunda uygulanması beklenirken, hala Deutsche Telekom üzerinden HTC cihazları satışta ve teknoloji devi firma, sorunun çözümü için çalışmalarını sürdürüyor.

HTC’nin Almanya’da Deutsche Telekom üzerinden cihaz satışları yasaklandı - MaxiCep
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Firmayla anlaşır satışa devam eder
 


Üst Alt