HTC’den Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC’den Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Gelebilir
Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, TENAA’da ortaya çıkan bilgilere göre Windows 10 Mobile akıllı telefon hazırlığında!


Akıllı telefon pazarının köklü firmalarından Tayvan merkezli üretici HTC, Microsoft’la anlaşması çerçevesinde Windows Phone 8 ile bir kaç model piyasaya sunmuştu. Nokia ile rekabet edemeyen ve dolayısı ile beklediği satış rakamlarına ulaşamayan firma, son olarak One M8 for Windows modelini satışa sunmuştu.

HTC One A9w TENAA’da Sertifika Aldı
Geçtiğimiz günlerde sizlerle Çin’in Belgelendirme ve Düzenleyici otoritesi TENAA’da ortaya çıkan bilgilere HTC’nin yeni akıllı telefonun One A9w olacağını bildirmiştik. Htc One A9w, büyük ihtimalle firmanın Windows 10 Mobile orta seviye akıllı telefonu olacak. Zira telefonun adındaki “W” takısı Windows işletim sistemini işaret ediyor.


HTC A9w Teknik Özellikleri:

  • 5 inç fu ll HD ekran
  • Snapdragon 617 Yonga seti
  • 2GB RAM
  • 16GB Dahili hafıza
  • 13MP arka ve 4MP Ultrapiksel ön kamera
  • 128GB’a kadar microsd kart desteği
Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile pazarda yerini sağlamlaştırmak ve pazar payını iki yıl içinde çift haneli rakamlara çıkarmak istiyor. Bu amaçla hem bölgesel OEM üretici firmalarla hem de global üretim yapan firmalarla özel anlaşmalar imzalıyor. Bu kapsamda Microsoft’un uzun zamandır üretim ortaklarından biri olan HTC’nin de Windows 10 Mobile güncellemesi ile birlikte yeni akıllı telefonlarını piyasaya sunması bekleniyor.

HTC One A9w hakkında şimdilik daha fazla detay bulunmuyor. Fakat yıl sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor. HTC’nin Windows 10 Mobile ile pazarda başarılı olacağına inanıyor musunuz?

HTC’den Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Gelebilir - MaxiCep
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Android de bulamadığı satış rakamını Windows 10 lu cihaz çıkararak nasıl bulacak merak ediyorum fiyatları indirecek başka çaresi yok yoksa iyice çıkmazın içine girecektir a9 2.499 TL pahalı
 

Emre

Üye
Htc kendi topuğuna kurşun sıkıyor.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yav iyide çıkardı diyelim htc one m8 for windows modelinde olduğu gibi yine türkiyeye getirmez
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
wp cihazlar çok satmıyor zaten htc ilginç yani ne desem bilemedim hayırlısı :hmmm
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Oy, HTC'den bir windows phone 8x vakası daha geldi :kop2:
 


Üst Alt