HTC’den önümüzdeki 3 sene Nexus akıllı telefonlar gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
HTC’den önümüzdeki 3 sene Nexus akıllı telefonlar gelebilir
Bu sene HTC’den iki yeni Nexus akıllı telefon gelebilir…. Sadece yazılım yönünden faaliyetlerini sürdürmeyen firma, ayrıca bazı üreticiler üzerinden Nexus adını verdiği akıllı telefon ve tabletlerini de pazara sunuyor. Geçtiğimiz döneme baktığımızda Samsung, Asus, HTC, LG, Motorola gibi firmalardan cihazlar gelmişti.

Google’ın pazara sunulan son Nexus modelleri ise iki akıllı telefon olurken, Nexus 5X ve Nexus 6P adları ile gelen bu akıllı telefonlar LG ve Huawei tarafından üretilmişti.

Yeni dönem ile ilgili iddialar da gelmeye başladı ve Tayvan devi HTC’nin adı geçiyor. HTC bilindiği üzere 2014 sonlarında gelen Nexus 9 tabletin üretimini üstlenmişti ve şimdi de söylentilere göre 3 sene için Nexus akıllı telefonlarda bu firmanın adı geçiyor.

Kesin olmayan bilgilere göre HTC, 5″ ve 5.5″ olmak üzere iki Nexus akıllı telefon modelinin bu sene üretimini gerçekleştirecek ve Google’ın ilk uzun süreli Nexus anlaşması olurken, gelecek 3 sene HTC üretimi modelleri pazarda görebiliriz. HTC’den önümüzdeki 3 sene Nexus akıllı telefonlar gelebilir - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
Keşke Sony ile anlaşsalardı.
Htc içinde iyi olmuş yinede.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Nexusların fiyatı uçuşa geçecektir. Sağlam cihazlar yapar HTC ama fiyatlar da o kadar can yakar. Bu Nexus modelleri artık bize de resmi yollardan gelmiyor gelse bile çok geç kalıyorlar. Bakalım LG ve Huwai yaptığı Nexuslar gelecek mi?
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
5
Keşke Sony ile anlaşsalardı.
Htc içinde iyi olmuş yinede.
Sony ile anlaşmasın anlaşırsa kalite gider malum x serisi gibi çıkarsa nekuslar ellerinde kalır htc ile anlaşması iyi oldu htc kendini biraz toparlar ve metali çok güzel kullanıyorlar
 
  • Beğen
Tepkiler: OPYBOBS
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Htc'nin zaten insan gibi fiyat politikası olmadığından Nexus çıkardığında fiyatları of of of...
 


Üst Alt