HTC'den 1.7 GHz'lik One X+ Mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC'den 1.7 GHz'lik One X+ Mı Geliyor?
Operatörlerle arası iyi olan firmaların başında gelen HTC, iddialara göre T-Mobile için yeni bir model üzerinde çalışıyor. HTC ve T-Mobile'ın Eylül ayında piyasaya sürmeyi düşündükleri modelin adı One X+.

One X+, HTC One X'in biraz daha gelişmiş bir versiyonu olacak. One X'teki 1.5 GHz hızında çalışan Nvidia Tegra 3 işlemcisi, çıtayı biraz daha yukarı çıkaracak ve işlemci hızı 1.7 GHz seviyesinde olacak.

Nvidia'nın Transformer Pad Infinity modelinde kullandığı 1.6 GHz'lik işlemcinin hızlandırılmış versiyonunu kullanması beklenen One X+, tahminlere göre batarya tarafından da geliştirmeye sahip olacak.

1.5 GHz'lik sürüm şarj konusunda sorun yaşatıyorken, hiç bir değişiklik olmadan hız 1.7 GHz seviyesine çıkarılırsa, One X+'ın şarj sorununu şimdiden düşünmek istemiyoruz.

One X+'ın RAM, dahili depolama, kamera gibi pek çok noktada nasıl bir gelişime uğrayacağı henüz net değil. HTC, T-Mobile için hazırlayacağı bu modeli, global pazarda da sürebilir mi onu da merak ediyoruz.

Ayrıca HTC, yıl sonu ya da 2013 başı gibi One XXL modelini piyasaya sunabilir.
(SDN)

Elektr0

Elektr0

Üye
konuyu açmışsın bu sefer aradım buldum buda ek kaynak olsun ..

Kısa süre önce Amerikan T-Mobile operatörünün stok sistemine ait bir görüntüyle ortaya çıkan HTC Era 42, Tayvanlı üreticinin Tegra 3+ ile donattığı yeni üst düzey akıllı telefonu olabilir. 'ün iddiasına göre; bu cihaz One X+ adıyla çıkış yapacak.

26 Eylül tarihinde stoklarda olacağı bilinen Era 42'ye, gerçek adı olması beklenen One X+'tan da anlaşılacağı üzere 1.7GHz hızında 4+1 çekirdekli NVIDIA'nın yeni Tegra 3+ çipseti eşlik edecek. HD 1080p ekran ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğini beraberinde getiren yeni yonga, %25 daha yüksek grafik performansı sunacak.

HSPA+ ile 42Mbps mobil internet hızı ve HTC Sense'siz, orijinal Google Android kullanıcı arayüzünün kullanılacağı aktarılan Era 42, sonbahar öncesi Amerika'da T-Mobile aboneleri tarafından satın alınabilecek. AT&T için Snapdragon S4 serisi bir çipsetle gelen One X'in aylar sonra bir diğer operatör için yenilenmiş haliyle çıkış yapması gayet mümkün. Tayvanlı üreticinin yakında tanıtım etkinliği için Amerikan basınını bilgilendirmesi bekleniyor.

kaynak DH.com

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İnşallah bu sefer adam akıllı stabil bir cihaz yapmayı başarabilir HTC, ki One X teki stabilite rezilliğini unuttursun..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
konuyu açmışsın bu sefer aradım buldum buda ek kaynak olsun ..

Kısa süre önce Amerikan T-Mobile operatörünün stok sistemine ait bir görüntüyle ortaya çıkan HTC Era 42, Tayvanlı üreticinin Tegra 3+ ile donattığı yeni üst düzey akıllı telefonu olabilir. 'ün iddiasına göre; bu cihaz One X+ adıyla çıkış yapacak.

26 Eylül tarihinde stoklarda olacağı bilinen Era 42'ye, gerçek adı olması beklenen One X+'tan da anlaşılacağı üzere 1.7GHz hızında 4+1 çekirdekli NVIDIA'nın yeni Tegra 3+ çipseti eşlik edecek. HD 1080p ekran ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğini beraberinde getiren yeni yonga, %25 daha yüksek grafik performansı sunacak.

HSPA+ ile 42Mbps mobil internet hızı ve HTC Sense'siz, orijinal Google Android kullanıcı arayüzünün kullanılacağı aktarılan Era 42, sonbahar öncesi Amerika'da T-Mobile aboneleri tarafından satın alınabilecek. AT&T için Snapdragon S4 serisi bir çipsetle gelen One X'in aylar sonra bir diğer operatör için yenilenmiş haliyle çıkış yapması gayet mümkün. Tayvanlı üreticinin yakında tanıtım etkinliği için Amerikan basınını bilgilendirmesi bekleniyor.

kaynak DH.com

eyvallah :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
codblackops2

codblackops2

Üye
one x in overclock yapılmış hali mi bu

- - - Eklendi - - -

işlemci

moniacful

Üye

hangi stabilite rezilliği? ben niye görmedim?
htcler iyi cihazlar ama stabil olmayıp düzgün portlanmadığından dolayı ve 1 gün doğru dürüst gitmeyen bataryasından dolayı çok şey kaybediyo

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ne gerek var ki bence yok...OC yapıp çıkarıyorsun hiç gereği yok bence..Çıkaracaksa One X den cidden daha iyi olması lazım..1.5 i .17 yapıp One X Plus mı yapıyorlar ..

• Beğen
Tepkiler: Isabel ve Cezzbedici3
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
htcler iyi cihazlar ama stabil olmayıp düzgün portlanmadığından dolayı ve 1 gün doğru dürüst gitmeyen bataryasından dolayı çok şey kaybediyo
şarj imkanı olmayanlar için sorun olabilir saygı duyarım. ama normal kullanımda 2 günü çok rahat görüyor. aktif kullanımda 1 gün ancak. günümüzde her telefon böyle zaten. batarya kapasitesi düşük kabul ediyorum fakat bu yüzden bu telefondan vazgeçilmez.
stabillik gayette iyi. o yönden hiç bir sorun yaşamadım.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
HTC gene uçma peşinde...
HTC: PC
Nokia: Kamera
Iphone: Oyun Konsolu
Bu üçü birleşip kusursuz bir model çıkartmalılar bence :P :P

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
frksz

frksz

Üye
Ya apple hikayd en iyisi android htc one x bide plus geliomus super olur walla

Elektr0

Elektr0

Üye
Şimdi bu telefon geldi diyelim ve HTC ayıp eder One X'e %25 grafik performansı az bir deger degil...

Uruloki

Uruloki

Üye
Şimdi bu telefon geldi diyelim ve HTC ayıp eder One X'e %25 grafik performansı az bir deger degil...

ilk böyle sallarlar sonra benchmarklar çıkar he bu cihaz tegra 3+ ile çalışacak o da lte desteği nedeniyle misal qualcomm un yeni krait leri çıktı örnek veriyorum 7800küsür quadrant sanırsam yazmışlar one x e 4900 yuh arkadaş adam 6400 görüyor ne iş bunun gibi yani pek hissedilmiyecek bir olay ki biz one x+ zaten kullanamıcaz lte tr yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt