HTC yeni One A9s modelini gün yüzün çıkartacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC yeni One A9s modelini gün yüzün çıkartacak
Tayvan'ın önemli teknoloji devlerinden olan HTC, iddialara göre Google'ın yeni Nexus akıllı telefonlarının üretimini üstleniyor. HTC Nexus modeller Marlin ve Sailfish kod ismine sahipler ve büyük ihtimalle gelecek ay ya da Ekim de gün yüzüne çıkabilir.







Diğer taraftan gelen yeni bilgilere göre HTC, 1 Eylül tarihinde yeni bir akıllı telefon modelini duyuracak. Bu yeni cihazın HTC One A9s adı ile geleceği kaydedilirken, geçtiğimiz sene sunulan HTC One A9'un güncellenmiş versiyonu olacak.

Geçtiğimiz sene HTC, One A9 modelini farklı bir tasarım ile sunmuştu. Apple'ın iPhone modellerinin tasarımına benzer olarak gelen akıllı telefon sonrasında firma bu tasarım dilini ilerleyen dönemde de kullanacağını ifade etmişti.

Twitter üzerinde Evan Blass yani @evleaks yeni cihazın isminin HTC One A9s olacağını ifade ederken, ayrıca cihazın basın görselini de yayınladı.

Cihazın tasarımına bakarak iPhone 6 / 6S'e oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Cihazın arkasında ortadaHTC logosu yer alırken, sol üst tarafta kamera ve onun da yanında LED flaş bulunuyor. Ön tarafta fiziksel Home butonu kullanılmış. Bu Home butonu ile ayrıca entegre olarak parmak izi tarayıcısının da yer alacağını söyleyebiliriz.

1 Eylül tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde IFA 2016 içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle tanıtılacak olan akıllı telefonun donanım özellikleri hakkında ise henüz fazla bir bilgi bulunmuyor.

HTC yeni One A9s modelini gün yüzün çıkartacak
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android kitlesi büyük ekranlı telefonları kullanmayı seviyor bunu kabullenmeleri gerekir. Hâlen daha apple kullanıcısını çekmeye çalışıyor gibi..
 


Üst Alt