luckysleven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum eline emeğine sağlık, Senin bu konun çok işimize yarayacak.
Sen deki daha fazla alan yarat kısmındaki temizleme işlemi nasıl yapılıyor, bir resim veya video ile bize gösteririmisin ben de halen bir aktivitesi yok
Arkadaşımın HTC sine bir şey olursa gelirim buraya
Kardeş bugün sizin için teleservisi arayıp konuştum. Çıkan bayana yazılım yükletmek istiyorum diye anlattım durumu. Bana direkt olarak 20 gün dedi. Bana otomatiğe bağlamış gibi geldi. Yani artık o kadar çok cihaz model için 20 gün demişki alışmış direkt 20 gün diyor ama bana o kadar sürmez gibi geldi. En fazla 4-5 gün o da çok cihaz varsa
Dedim ben sana : ) ya birdaha teleservice mi aslaaa yolda ismini görsem kaldırım değiştiririm o kadar diyorum : ) bu arada flastan sonra 1 kere daha res attı ama başka atmadı biraz daha beklicem yine res atarsa yine basıcam flası haha nasıl olsa öğrendim artık gdr2 güncellemesini de yapmam artık
alıştın evet dikkat et de sakın lumia Flash lamayasın htc yekeşke olsa
Aslında yapacak bir çılgın vardır htc 8s for lumia :P süper olur ben de Flash atsam mı ne dersin daha fazla alan yarat kısmı çalışır mı
at bence şimdi şarja koydum telefonu birazdan başlarım flaslamaya : )
Ya ben çekiniyorum sıkıntı olur diye acaba atsam mı neler değişiyor onuda çok merakda ediyorum bilmiyorum yapsam mı
haha dün aklıma geldi aslında lumia romu bulup flaslasam ne olur diye düşündüm de yemedi : )
- - - Eklendi - - -
evet an itibari ile 2. resetimi yedim : ) gece eve gelince sabaha kadar flaslicam telefonu !
dene Bi istersen lumia 920 romu flashla data sense de var
- - - Eklendi - - -
şu reset sorunundan bi kurtulsak hayırlısıyla aldığıma pişman olmaya başlayacam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?