İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Ymz41

Üye
aynen öyle

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ne sinir bi durum :dry: bi an empati kurdum da.... abovvvv fenaa :!!!:

• Beğen
Tepkiler: emz

Ymz41

Üye
htc ekim sonu diye açıklama yaptı ama hiç kıpırtı yok:))

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sebebi bu kadar geç gelmiş, hatta hala gelmemiş olması. hani basit bi güncelleme de değil, 8.0dan 8.1e geçiş. hep 8.0 kullanan kaldı mı güncellemeyen hala derdim ama HTCler tamamen çıkmış aklımdan. önceki güncellemelerde hep önce aldı HTC ama bu sefer güldürmedi

skynet

Üye
8x-8s resmi 8.1'i almadılar mı hala ?

hironakamura

hironakamura

Üye
yemin ederim telefonu fırlatıp atasım var o kadar sinirliyim ki şu güncelleme olayında.

hayır satayım diye düşündüm gittim telefoncuya adam bana "abi sana fiyat söylemeyeyim ayıp olur" dedi. bir platform bu kadar mı yerinde sayar. çok büyük hata yapmışım.:vur:vur

serinaga

serinaga

Üye
Az daha sabredin beyler, elbet gelir yakında ...

ykd96

ykd96

Üye
Güncelleme geldi

Ymz41

Üye
yükleyelim bakalım :))

Son düzenleme:
hironakamura

hironakamura

Üye
8x için konuşuyorum herhangi bir güncelleme yok henüz.

R.A.M

R.A.M

Üye
Güncelleme sırayla dağıtılıyor fakat 8.1 beta kullanan arkadaşların 8e dönüp öyle yüklemesi lazım yoksa güncelleme bulmaz 8e dönüş yolu şuanda yok bunu sadece servis yapabiliyor

hironakamura

hironakamura

Üye
çok kullanıcısı yok ama ekim sonu demişlerdi resmi 8.1 için, şimdi de kasım sonu deniyor :angry:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
htc windows phone 8s i 8 saat şarj ettim %50 civarı doldu bu aralar böyle bi yavaş şarj olma problemim var yaşayan çözüm bilen varmı acaba ?

R.A.M

R.A.M

Üye
htc windows phone 8s i 8 saat şarj ettim %50 civarı doldu bu aralar böyle bi yavaş şarj olma problemim var yaşayan çözüm bilen varmı acaba ?

Bazen telefon takılabiliyor aç kapa yapınca düzelmiyorsa ya şarj aleti bozulur ya da batarya

• Beğen
Tepkiler: Freestyle.Cod
hironakamura

hironakamura

Üye
haber doğruysa herkese benden soğuk su :duvar2::duvar2:

emz

emz

Üye
Geçmiş olsun :(

hironakamura

hironakamura

Üye
sevgili arkadaşlar, htc'nin ayak oyunlarını sürdürmesi sebebiyle defalarca şans verdiğim wp8'i dün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

bir çok forumda bulundum, burası kadar seviyeli, saygılı, iyi bilgilerin paylaşıldığı başka bir sayfaya daha rastlamadım. bu yüzden bunu yazma gereği duydum. başta moderatörler olmak üzere herkese çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve ykd96
ykd96

ykd96

Üye
sevgili arkadaşlar, htc'nin ayak oyunlarını sürdürmesi sebebiyle defalarca şans verdiğim wp8'i dün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

bir çok forumda bulundum, burası kadar seviyeli, saygılı, iyi bilgilerin paylaşıldığı başka bir sayfaya daha rastlamadım. bu yüzden bunu yazma gereği duydum. başta moderatörler olmak üzere herkese çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun kardeş :)

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
Takipçi Satın Al

Üst Alt