İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

ndrcnr

Üye
Ben gdr1i kurdum ama hiç bir fark yok. Ne klasörleme ne ayarlarda değişiklik.

ykd96

ykd96

Üye
Niye böyle oldu ki
@bulutsuzgece bi bilgin var mı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ndrcnr

Üye
Htc ile ilgili bir problem gibi duruyor. Var mı acaba htcde klasörleme yapabilen ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Niye böyle oldu ki
@bulutsuzgece bi bilgin var mı

Htc ile ilgili bir problem gibi duruyor. Var mı acaba htcde klasörleme yapabilen ?

Microsoft'un güncellemesini tam olarak alabilmesi için, öncelikle HTC'den bir driver güncellemesi gelmesi gerekiyormuş.
Yani HTC bir firmware güncellemesi yayınlayana kadar bekleyeceksiniz. (Muhtemelen birkaç gün içinde yayınlanır)

ykd96

ykd96

Üye
Microsoft'un güncellemesini tam olarak alabilmesi için, öncelikle HTC'den bir driver güncellemesi gelmesi gerekiyormuş.
Yani HTC bir firmware güncellemesi yayınlayana kadar bekleyeceksiniz. (Muhtemelen birkaç gün içinde yayınlanır)

Konu htc olunca bir kaç gün baya artar gibi geliyo bana :)

• Beğen
Tepkiler: ndrcnr
ykd96

ykd96

Üye
Htc ile konuştum driver güncellemesi gibi bir bilgileri bulunmuyormuş. 8.1in final sürümü ay sonunda yayınlanır muhtemelen dediler. Htc 8s satılır ilgilenen pm ile ulaşsın ciddi alıcılar ulaşsın

R.A.M

R.A.M

Üye
Htc ile konuştum driver güncellemesi gibi bir bilgileri bulunmuyormuş. 8.1in final sürümü ay sonunda yayınlanır muhtemelen dediler. Htc 8s satılır ilgilenen pm ile ulaşsın ciddi alıcılar ulaşsın

final güncellemesi derken düz 8.1mi yoksa GDR1 8.1 mi?

NextWorld

NextWorld

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım :D
Android ve symbian kullanmıştım.
Oldukça iyiydim sürekli yeni romlar ve geliştirmeler yapıyordum.
Ama windows phone hakkında hiç bir bilgim yok
Normal olarak ayarlardan güncellemelerini yaptım ama 8.1 olmadı nasıl yapıcam bunu youtubede falan mağazadan uygulamayla yapıyorlardı öyle mi olucak?
Birde garantisi gitmez demi?
Yardımlarınızı bekliyorum

beats

beats

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katılmaktayım :D
Android ve symbian kullanmıştım.
Oldukça iyiydim sürekli yeni romlar ve geliştirmeler yapıyordum.
Ama windows phone hakkında hiç bir bilgim yok
Normal olarak ayarlardan güncellemelerini yaptım ama 8.1 olmadı nasıl yapıcam bunu youtubede falan mağazadan uygulamayla yapıyorlardı öyle mi olucak?
Birde garantisi gitmez demi?
Yardımlarınızı bekliyorum
Konudaki adımları uygulayın.
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep

R.A.M

R.A.M

Üye
Bizim güncelleme işi noldu

beats

beats

Üye
Tamamda htc için varmıdır boşa yapmıyayım diye sordum.
Garanati gider mi birde?
Tüm Windows Phone cihazları ön izlemeyi yükleyebilir, şu anda kadar garantide problem çıkan cihaz olmadı. Tek sorun stabilite, yazılımda düzenleme olmadığı için sorunlar olabilir.

NextWorld

NextWorld

Üye
Peki bi sorum daha olucak geri döndürebiliyomuz eski haline vede arkadaşlarda yazmış aynısını ama bu ilk sürüm galiba beta gibi mutlaka final çıkmaz mı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Peki bi sorum daha olucak geri döndürebiliyomuz eski haline vede arkadaşlarda yazmış aynısını ama bu ilk sürüm galiba beta gibi mutlaka final çıkmaz mı?
final çıkıcakta ne zaman geleceği belli değil

beats

beats

Üye
Şuan ikinci beta verildi diyebiliriz, üçüncüsü de yolda. Final sürüm HTC 8X'e kesin geliyor fakat 8S için gelmeyeceği belirtildi, tabii değişebilir bu durum. Eğer eski sürüme dönmek istersen HTC'nin kendi programları var fakat denemediğim için öneremiyor ve bilgi veremiyorum.

NextWorld

NextWorld

Üye
Bendekide 8x yani mutlaka final gelcek diyorsunuz :D Teşekkürler

emz

emz

Üye
Millet başlığınızı değiştirin. Artık wp 8.1 olsun. Her ne kadar 8s kurban edilse de ( kullananlara geçmiş olsun, umarız hala gelir) bence başlık güncellenmeli. ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Millet başlığınızı değiştirin. Artık wp 8.1 olsun. Her ne kadar 8s kurban edilse de ( kullananlara geçmiş olsun, umarız hala gelir) bence başlık güncellenmeli. ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

8s e 8.1 var gdr1 yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
8X'e 8.1 Update 1 ne zaman gelecek sorusuna, paylaşacak detaya sahip değiliz, hatta kalın demiş :)

Üst Alt