İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Ymz41

Üye
Arkadaslar Bu telefonu tavsiye edermisiniz yazilim destegi konusunda bi sikinti varmi alinir mi yani ozellik olarak gayet basarili bi cihaza benziyor..

R.A.M

R.A.M

Üye
Alınır merak etme

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

altunordu52

Üye
Arkadaşlat

altunordu52

Üye
Arkadaşlar şarj ve batarya göstergesi sürekli kalmıyor yukarda. Bir ayarı falan varmı acaba bilgisi olan var mı ?

Ymz41

Üye
Yarin Bende katiliyorum araniza beyler :)

hironakamura

hironakamura

Üye
8.1 full sürüm htc 8x için de 24 haziranda mı geliyor arkadaşlar???

ykd96

ykd96

Üye
Merhaba arkadaşlar ben HTC WP 8s kullanıyorum.
Nokia'nın kendi kamera uygulaması Nokia Camera var deklanşör hızını istediğimiz gibi ayarlayıp çekim yapabildiğimiz. Ama malum HTC de bu tarz özel kamera uygulaması yok. Ben Pro Shot kullanıyorum. Deklanşör hızını ayarlayabiliyorum ama Nokia Camera kadar hızlı kayıt etmiyor :)
Siz hangi kamera uygulamalarını kullanıyorsunuz denklaşör hızı iyi ayarlanan ve çekilen resmi hızlı kayıt altına alan uygulamalar var mı önerebilir misiniz?

Ymz41

Üye
Evet arkadaşlar daha önce bir çok kişinin 24 Haziran'da beklediği Windows Phone 8.1 (Cyan) güncellemesinin gecikme sebebinin final sürümünde bazı hataların bulunduğunu ve bir kaç saat önce final sürümünün developerlar için bir güncelleme aldığını belirtmiştik. Evet tıpkı bizler gibi 24 Haziran'da güncellemeyi bekleyen bir şahısın Microsoft Hindistan'ın resmi Twitter hesabına attığı Tweette güncellemenin Temmuz'un ilk 2 haftası içerisinde yapılacağı belirtiliyor, Tabi ki bunun sadece Hindistan için mi yoksa genel bir güncellemenin zamanı mı olduğu net olarak bilinmiyor. 24 Fransız GSM operatörü SFR nin 08.07.2014 tarihinde 925 için Cyan güncellemesi vereceğini belirtmesi haberi doğrular nitelikte olsada, preview for developers güncellemesi alan Cyan yazılımı için kesin bir şey söylemek mümkün değiliki hafta içinde gelebilir arkadaslar guncelleme kaynak böyle diyor

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar bugün Htc Türkiye ile görüştüm 8.1 güncellemesi ağustos ayında yayınlanacak dedi.

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
R.A.M

R.A.M

Üye
Biraz geç değilmi ya

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ymz41

Üye
ben o zamana kalmaz diyorum bekleyip gorucez

ykd96

ykd96

Üye
HTC 'nin Windows Phone işletim sistemli telefonunun olduğunu hatırlaması ilginçmiş :dry:

Ymz41

Üye
Cyan güncellemesi Finlandiya, arjantin, Hindistan gibi ülkelerin ardından Tayland da başladı. İlginç olan ise her ülkede farklı modeller ile güncellemenin başlıyor olması, örneğin arjantin ve Finlandiya gibi ülkelerde 925 ve 1020 modelleri ile başlarken Tayland da Lumia 625 modeli ile başladı. Bakalım Türkiye'de merakla beklenilen Cyan güncellemesi hangi model ile başlayacak. Kaynak Windowsmotion

ykd96

ykd96

Üye
Cyan güncellemesi Finlandiya, arjantin, Hindistan gibi ülkelerin ardından Tayland da başladı. İlginç olan ise her ülkede farklı modeller ile güncellemenin başlıyor olması, örneğin arjantin ve Finlandiya gibi ülkelerde 925 ve 1020 modelleri ile başlarken Tayland da Lumia 625 modeli ile başladı. Bakalım Türkiye'de merakla beklenilen Cyan güncellemesi hangi model ile başlayacak. Kaynak Windowsmotion
Cyan'ın HTC kullanıcılarıyla bi alakası yok.Ahh HTC ahh :( inşallah 8.1 ile biraz şu ürettiğiniz wp telefonlara ilgi gösterirsiniz

Berkkk2375

Üye
Arkadaşlar yaptığım uygulamalar destek bekliyorum şahsen lumia kullanıcısıyım ama sonuçta sizde wp kullanıyorsunuz

Müzik Kutusu

Marvel App

Galatasaray Futbol Takımı

Yorumlarınızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Galatasaraya takılmayın Fenerbahçe ve Beşiktaş içinde hazırlıklar sürüyor.

Uygulamaaaaa

Ymz41

Üye
nerde kaldı bu güncelleme

ndrcnr

Üye
Kimse resmi olarak bir güncelleme tarihi vermemişken güncelleme nerede kaldı demenin mantığı nedir ?

Adam çıkıp " nasipse 20-28 temmuz arası tüm telefonlara çıkacak" demedi ki sen adamdan güncelleme bekliyorsun. Merak etmeyin PreDev sürüm verildiyse Full sürümde verilir

R.A.M

R.A.M

Üye
GDR1 aynı geldi bize

Takipçi Satın Al

Üst Alt