İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
eyer herşey aynıysa bana göre Ms için bu güncelleme hezimettir .. Yerinde sayan bir sistem

yani açıkçası ben son dakika sürprizi olarak batarya yüzde göstergesi gelir diye umdum ama olmadı. hezimet olup olmadığı 8.1 gelince ortaya çıkar o zaman net yorumumu yaparım.

luckysleven

luckysleven

Üye
yani açıkçası ben son dakika sürprizi olarak batarya yüzde göstergesi gelir diye umdum ama olmadı. hezimet olup olmadığı 8.1 gelince ortaya çıkar o zaman net yorumumu yaparım.

zaten görünen odur ki bütün yenilikleri 8.1 ile verecekler o zamana kadar da telefondan ve sistemden soğumazsak iyidir .. Yani kişilere özel mesaj sesini çok büyük bir yenilikmiş gibi gdr3 güncellemesi ile ballandıra ballandıra verdiler ya ben birşey demiyorum artık .. Bu gdr3 ile gelen ve kişilerin günlük hayatta kullanacağı tek yenilik X ile uygulama kapatmak şaka gibi .. Neyse 8.1 son şans yoksa aylardır seve seve tavsiye ettiğim wp den vazgeçerim herhalde iosu merak ediyorum onu denemek için vesile olur : )

• Beğen
Tepkiler: hironakamura ve respection123

conquer_or

Üye
arkadaşlar belki alakasız olacak ama resmi güncellemeyi alan arkadaşlar lütfen merakımı giderirseniz çok minnettar olurum. Malumunuz artık mesaj sesini istediğimiz gibi atayabiliyoruz. Ben de su an gdr 3 beta yüklü. Sorum su ki mesaj geldikten sonra mesajı açıp okumaya başlamama rağmen zil sesi Bi sure daha çalmaya devam ediyo. Bunu resmi güncellemede çözmüşler mi Bi bilgisi olan ya da deneyen var mı acaba. Şimdiden çok sağ olun

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar belki alakasız olacak ama resmi güncellemeyi alan arkadaşlar lütfen merakımı giderirseniz çok minnettar olurum. Malumunuz artık mesaj sesini istediğimiz gibi atayabiliyoruz. Ben de su an gdr 3 beta yüklü. Sorum su ki mesaj geldikten sonra mesajı açıp okumaya başlamama rağmen zil sesi Bi sure daha çalmaya devam ediyo. Bunu resmi güncellemede çözmüşler mi Bi bilgisi olan ya da deneyen var mı acaba. Şimdiden çok sağ olun

sanırım çözmüşler kardeşim bir sıkıntı yaşamadım ben :)

conquer_or

Üye
Çok sağ olun. Çok saçma Bi durum ya ben mesajı açıp okuyorum hatta bazen cevabı göndermiş oluyorum o hala çalıyo :) thank you ;-)

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
acoustic

acoustic

Üye
Htc 8 s kullanıyorum
Dün gece telefonu şarja taktım ve uyudum sabah kaltığımda şarj olmadığını gördüm.
Şarj aleti orturmadı herhalde diye kendi kendime düşündüm dükkana geldim ve şarja takıtım fakat enteresean bir olay ile karşılaştım şarj ikaz lambası hem yeşil hemde kırmızı yanıp sönüyor, ve şarj %5 i hiç geçmiyor ilk defa başıma geldi ama sebebini bilmiyorum. Pc yede bağladım aynı bildirim ışığı kırmızı ve yeşil yanıyor?
Ne yapmalıyım.

@papakudioflu ve @[URL='https://www.maxicep.com/forum/members/bulutsuzgece.212043/']bulutsuzgece[/URL]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonun hiç şarjı yok mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
başka bir şarj aletiyle deneyin veya kabloyu değiştirin. Sonuçta telefon açılabiliyorsa şarja takıldığında direk olarak şarj olmaya başlaması lazım.

acoustic

acoustic

Üye
başka bir şarj aletiyle deneyin veya kabloyu değiştirin. Sonuçta telefon açılabiliyorsa şarja takıldığında direk olarak şarj olmaya başlaması lazım.
Başka şarj aleti başka kablo ve değişik varyasyonlar denedim ama şarj %5 i geçmedi kapattım ve şarja taktım gene açıldı soft reset yaptım gene açıldı. Acaba hard reset mi atsam?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hard reset veya sıfırlama %5 şarjla intihar olur:D

yazılım destek bölümü de htc flaşlama konusu vardı yapabilirseniz flaş atın.

acoustic

acoustic

Üye
:agla2:şarjın tam olarak bitmesini bekleyeceğim daha sonra tekrar şarja takıp deneyeceğim umarım düzelir.

luckysleven

luckysleven

Üye
Htc 8 s kullanıyorum
Dün gece telefonu şarja taktım ve uyudum sabah kaltığımda şarj olmadığını gördüm.
Şarj aleti orturmadı herhalde diye kendi kendime düşündüm dükkana geldim ve şarja takıtım fakat enteresean bir olay ile karşılaştım şarj ikaz lambası hem yeşil hemde kırmızı yanıp sönüyor, ve şarj %5 i hiç geçmiyor ilk defa başıma geldi ama sebebini bilmiyorum. Pc yede bağladım aynı bildirim ışığı kırmızı ve yeşil yanıyor?
Ne yapmalıyım.

@papakudioflu ve @bulutsuzgece

aynısı gdr2 den sonra bana da olmuştu bir kaç kere sonra düzeldi kendi kendine .. hatta dediğin gibi telefon şarj olmak bilmedi sonra nasıl düzeldi bilemiyorum ama wpnin buglarından biri olabilir .

acoustic

acoustic

Üye
telefonun şarjı tam biti ve bataryada soru ? işareti çıktı. ne yapmamı önerirsin....
telefon açılmak bilmiyor.... :(
@papakudioflu

evarietyw

evarietyw

Üye
telefonu aç kapat şarj dolmuş oluyor aynısını bende yaşadım

acoustic

acoustic

Üye
aynısı gdr2 den sonra bana da olmuştu bir kaç kere sonra düzeldi kendi kendine .. hatta dediğin gibi telefon şarj olmak bilmedi sonra nasıl düzeldi bilemiyorum ama wpnin buglarından biri olabilir .
peki ne yapmam lazım sen ce telefon hiç açılmıyor. şarda şuan da
telefonu aç kapat şarj dolmuş oluyor aynısını bende yaşadım
kaç kere açtım hatta soft resetle açtım bi kaç kere

luckysleven

luckysleven

Üye
ben bastım flaşı : ) sıkıştığım zaman basıyorum flaşı düzeliyor telefon .. hatta bu gecede basıcam flaşı baydı artık res sorunu biraz gdr2 öncesi ile kullanıp satarım artık

acoustic

acoustic

Üye
şu şekilde atabilirmiyim surekli açılmaya çalışıp açılmıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
atarsın da şarjı falan var dimi ?

Üst Alt