ya şaka gibi bu herifler gdr3 ilede çözemediler res sorununu.. sorunun sadece vodafone kullananlarda olması sebebin simden kaynaklı olduğunu gösteriyor biraz saçma ama varmı çözümünü bulan bu sorunun ?
Ben de reset sorunu olmadı gdr3 den sonra sadece facebook ve internet sitelerine girişte atmalar oluyor.. Onuda sanırım facebook alacağı güncelleme ile düzelteceklerdir.
dediğim gibi ne alakaysa sadece voda kullananlarda var bu res sorunu yani en azından benim araştırdığım kadarıyla böyle. Ama sorun neden vodafone da olabilir onu bir türlü aklım mantığım almadı. Gittim sıfır micro sim aldım yine res attı acaba simdemi bir sıkıntı var hani yeni tip eski tip muhabbetleri dönüyor ya ..

Peki senin telefonunu turkcell bir sim kart ile deneme şansın var mı? Eğer ki reset sorununu o sim kart ile yapmazsa o zaman hattını turkcell'e taşımaktan başka çaren kalmaz![]()
peki şöyle bir şey dene elinde ikinci bir telefon varsa ve o simin kırık parçası duruyorsa simi başka bir telefona tak ve 2-3 gün telefonu hiç simsiz kullan aynı sorun olucakmı aynı sorun oluyorsa simle alakalı degil yok olmuyorsa vofone siminde sorun vardırişte öyle bir şansım yok gidip turkcell hat almam lazım : ) hani geçici olarak denemek için birinin hattını taksam telefonun ne zaman res atacağı belli değil : ) bazen 2-3 gün res atmıyor bazen günde 2-3 kere atıyor. Zaten telefonun içindeki vodafone linkleri de ayrı bir çelişki : )
peki şöyle bir şey dene elinde ikinci bir telefon varsa ve o simin kırık parçası duruyorsa simi başka bir telefona tak ve 2-3 gün telefonu hiç simsiz kullan aynı sorun olucakmı aynı sorun oluyorsa simle alakalı degil yok olmuyorsa vofone siminde sorun vardır
Yaw git hattı taşı kurtul şu illetten![]()
Hayır olamaz çünkü ben de aynı 1,5 mm kadar.birşeye daha dikkat ettim simi telefona taktığımda manyetik kısmın ucu hafiften dışarıda kalıyor acaba bumu sorun ?
beyler bu arada yabancı forumlarda yazılana göre htc de res sorunlarından biri htc hub uygulamasıymış .. 2 gün önce htc hub uygulamasını kaldırdım telefondan ve 2 gündür res atmıyor telefon. Hatta bazıları sadece arka planda uygulamayı engelleyince bile res sorunu olmadığını söylemiş ..
ben res sorunu yaşamıyorum ama bu dediğini aklımda tutacağım eğer bir sıkıntı yaşarsam.
bu arada güncelleme tamam çarklar döndü son rötuşları yapılıyor.

güncelleme bitince test versiyonundan farklı değişiklikler varmı yokmu yazarsan sevinirim şimdiden hayırlı olsun![]()

test versiyonunu indirmemiştim ama konu olarak bazı şeyler aklımdaydı. farklı bir değişiklik göremedim henüz. test versiyonu ile aynı sanırım.
bu arada teşekkürler![]()