İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

osilost

osilost

Üye
gdr2 den sonra donup kalma sorunu vardı ama şimdi geçtimi bilmiyorum zaman gösterecek

luckysleven

luckysleven

Üye
donma olayını ilk defa duyuyorum 8s için.. hep 8x lerden geliyordu bu şikayet neyse şu reset sorununu çözmüşlerdir umarım. 3g optimizasyon sorunumu ne varmış gdr3 ile düzeltilecek deniyordu hoş final sürümünü beklemek lazım anca o zaman belli olur

hironakamura

hironakamura

Üye
telefon konuşmalarında kesilmeler yaşayan var mıdır arkadaşlar?

varsa çözümü nedir?

iyice sinir bozucu olmaya başladı ankara'nın göbeğinde oturuyorum her konuşma ayrı eziyet.

emreeozden

emreeozden

Üye
amerikadan htc 8x verizon geldi normal roma çevirme imkanım var mı??

luckysleven

luckysleven

Üye
ya şaka gibi bu herifler gdr3 ilede çözemediler res sorununu.. sorunun sadece vodafone kullananlarda olması sebebin simden kaynaklı olduğunu gösteriyor biraz saçma ama varmı çözümünü bulan bu sorunun ?

acoustic

acoustic

Üye
ya şaka gibi bu herifler gdr3 ilede çözemediler res sorununu.. sorunun sadece vodafone kullananlarda olması sebebin simden kaynaklı olduğunu gösteriyor biraz saçma ama varmı çözümünü bulan bu sorunun ?

Ben de reset sorunu olmadı gdr3 den sonra sadece facebook ve internet sitelerine girişte atmalar oluyor.. Onuda sanırım facebook alacağı güncelleme ile düzelteceklerdir.

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben de reset sorunu olmadı gdr3 den sonra sadece facebook ve internet sitelerine girişte atmalar oluyor.. Onuda sanırım facebook alacağı güncelleme ile düzelteceklerdir.

dediğim gibi ne alakaysa sadece voda kullananlarda var bu res sorunu yani en azından benim araştırdığım kadarıyla böyle. Ama sorun neden vodafone da olabilir onu bir türlü aklım mantığım almadı. Gittim sıfır micro sim aldım yine res attı acaba simdemi bir sıkıntı var hani yeni tip eski tip muhabbetleri dönüyor ya ..

acoustic

acoustic

Üye
dediğim gibi ne alakaysa sadece voda kullananlarda var bu res sorunu yani en azından benim araştırdığım kadarıyla böyle. Ama sorun neden vodafone da olabilir onu bir türlü aklım mantığım almadı. Gittim sıfır micro sim aldım yine res attı acaba simdemi bir sıkıntı var hani yeni tip eski tip muhabbetleri dönüyor ya ..

Peki senin telefonunu turkcell bir sim kart ile deneme şansın var mı? Eğer ki reset sorununu o sim kart ile yapmazsa o zaman hattını turkcell'e taşımaktan başka çaren kalmaz :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Peki senin telefonunu turkcell bir sim kart ile deneme şansın var mı? Eğer ki reset sorununu o sim kart ile yapmazsa o zaman hattını turkcell'e taşımaktan başka çaren kalmaz :)

işte öyle bir şansım yok gidip turkcell hat almam lazım : ) hani geçici olarak denemek için birinin hattını taksam telefonun ne zaman res atacağı belli değil : ) bazen 2-3 gün res atmıyor bazen günde 2-3 kere atıyor. Zaten telefonun içindeki vodafone linkleri de ayrı bir çelişki : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
işte öyle bir şansım yok gidip turkcell hat almam lazım : ) hani geçici olarak denemek için birinin hattını taksam telefonun ne zaman res atacağı belli değil : ) bazen 2-3 gün res atmıyor bazen günde 2-3 kere atıyor. Zaten telefonun içindeki vodafone linkleri de ayrı bir çelişki : )
peki şöyle bir şey dene elinde ikinci bir telefon varsa ve o simin kırık parçası duruyorsa simi başka bir telefona tak ve 2-3 gün telefonu hiç simsiz kullan aynı sorun olucakmı aynı sorun oluyorsa simle alakalı degil yok olmuyorsa vofone siminde sorun vardır

luckysleven

luckysleven

Üye
peki şöyle bir şey dene elinde ikinci bir telefon varsa ve o simin kırık parçası duruyorsa simi başka bir telefona tak ve 2-3 gün telefonu hiç simsiz kullan aynı sorun olucakmı aynı sorun oluyorsa simle alakalı degil yok olmuyorsa vofone siminde sorun vardır

hocam yabancı forumlarda dediğin yöntemi söylemişler ve simsiz res atmıyormuş hoş denemeden bilinmez ama öyle bir şansımda yok çünkü sim sıfır kesme değil yani .. Hayır biri çıkıp evet sim kart böyle böyle bir sorun yaratır sebebi de budur dese rahatlicam yemin ederim . Telefondan bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü ne olduysa gdr2 den sonra olduama mağazalarda kesme simlerin çerçeveleri oluyor olmadı onlardan alayım

acoustic

acoustic

Üye
Yaw git hattı taşı kurtul şu illetten :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Yaw git hattı taşı kurtul şu illetten :)

ya onu bile yapamıyorum lanet olası operatörle daha 5 ay taahhütüm var birde adamların kıymetlileri listesindeyim : ) telefon hakkımdan falanda vazgeçicem yeterki kurtulayım bunlardanbirşeye daha dikkat ettim simi telefona taktığımda manyetik kısmın ucu hafiften dışarıda kalıyor acaba bumu sorun ?

hironakamura

hironakamura

Üye
htc 8x için gdr3 güncellemesi indirilebilir durumdadır,bilginize arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
beyler bu arada yabancı forumlarda yazılana göre htc de res sorunlarından biri htc hub uygulamasıymış .. 2 gün önce htc hub uygulamasını kaldırdım telefondan ve 2 gündür res atmıyor telefon. Hatta bazıları sadece arka planda uygulamayı engelleyince bile res sorunu olmadığını söylemiş ..

hironakamura

hironakamura

Üye
beyler bu arada yabancı forumlarda yazılana göre htc de res sorunlarından biri htc hub uygulamasıymış .. 2 gün önce htc hub uygulamasını kaldırdım telefondan ve 2 gündür res atmıyor telefon. Hatta bazıları sadece arka planda uygulamayı engelleyince bile res sorunu olmadığını söylemiş ..

ben res sorunu yaşamıyorum ama bu dediğini aklımda tutacağım eğer bir sıkıntı yaşarsam.

bu arada güncelleme tamam çarklar döndü son rötuşları yapılıyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
ben res sorunu yaşamıyorum ama bu dediğini aklımda tutacağım eğer bir sıkıntı yaşarsam.

bu arada güncelleme tamam çarklar döndü son rötuşları yapılıyor.

güncelleme bitince test versiyonundan farklı değişiklikler varmı yokmu yazarsan sevinirim şimdiden hayırlı olsun :oke:

hironakamura

hironakamura

Üye
güncelleme bitince test versiyonundan farklı değişiklikler varmı yokmu yazarsan sevinirim şimdiden hayırlı olsun :oke:

test versiyonunu indirmemiştim ama konu olarak bazı şeyler aklımdaydı. farklı bir değişiklik göremedim henüz. test versiyonu ile aynı sanırım.

bu arada teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
test versiyonunu indirmemiştim ama konu olarak bazı şeyler aklımdaydı. farklı bir değişiklik göremedim henüz. test versiyonu ile aynı sanırım.

bu arada teşekkürler :)

eyer herşey aynıysa bana göre Ms için bu güncelleme hezimettir .. Yerinde sayan bir sistem

Üst Alt