İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
bazı ülkelerde gdr2 güncellemesi dağıtılmadı htclere . onların güncellemesidir

- - - Eklendi - - -

tekrar dağıtmışlar güncellemeyi. o zaman düzeltme amaçlı bir güncelleme bu :hmmm

evarietyw

evarietyw

Üye
8s kere ne zaman gelir acaba bu düzeltme güncellemesi

luckysleven

luckysleven

Üye
Şuan itibariyle herhangi bir güncelleme gözükmemektedir. :(

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun diyelim sana o zaman :) inşallah çabuk gelir....

servis evime 5 dakika uzaklıkta elimin altında yani : ) board değişecek parça bekliyoruz demedikleri sürece kısa sürede telefonu alırım diye düşünüyorum

ygtmrl

Üye
arkadaşlar mağazadaki uygulamaları buradan indirince telefonuma nasıl yükleyeceğim indirince gözükmüyor acil yardım

acoustic

acoustic

Üye
arkadaşlar mağazadaki uygulamaları buradan indirince telefonuma nasıl yükleyeceğim indirince gözükmüyor acil yardım

Telefonuma yükle seçeneği çıkmayan uygulamalar htc için uygun değildir, o yüzden yükleme yapılmıyordur.

ygtmrl

Üye
Hayır bakın mağazada paralı gördüğüm uygulamaları buradan indiriyorum ne setupını bulabiliyorum nede kendi yükleniyor

acoustic

acoustic

Üye
Hayır bakın mağazada paralı gördüğüm uygulamaları buradan indiriyorum ne setupını bulabiliyorum nede kendi yükleniyor

Bir örnek link veya bağlantı verebilir misin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ygtmrl

Üye
unlock nasıl edicem

ÖEY

ÖEY

Üye
Edemezsin sistem kırılmış değil daha ;)

- - - Eklendi - - -

Ancak, MS'den uygulama geliştirici olarak cihaz alırsan, cihaz unlock olarak gelir. ;)

ygtmrl

Üye
nasıl yani ve ms ne demek. Siz bana sadece yüklemek için ne yapmam gerektiğini söyleyin.

mitrax69

Üye
Bende 8x kullanicisiyim :) :) ALALI 1 AY OLDU VE MUTLU BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM UYGULAMA BÖLÜMÜ MÜTHİŞ BİR HIZLA GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR VE TELEFON KULLANIŞLI RAHAT .ZERAFET ZATEN 1 NUMARA TELEFON BENİM İÇİN KUSURSUZ ....

acoustic

acoustic

Üye
Bende 8x kullanicisiyim :) :) ALALI 1 AY OLDU VE MUTLU BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM UYGULAMA BÖLÜMÜ MÜTHİŞ BİR HIZLA GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR VE TELEFON KULLANIŞLI RAHAT .ZERAFET ZATEN 1 NUMARA TELEFON BENİM İÇİN KUSURSUZ ....

Hayırlı uğurlu olsun mutlu mesut kullan inşallah
Htc kullananlar artsın ki uygulamaları da htc tarafından artsın ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
htc kendi uygulamalarınada güncelleme vermiyor nedense en azından şu daha fazla alan yarata yüklenmesi lazım diğerleri olmasada olur alternatifleri var onların

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Windows Phone'lu telefon kullanan diziler giderek artıyor :kıskıs:

Az önce "Under The Dome" dizisinin yeni bölümüne bakıyordum.

Bakın bir sahnede neye rastladım :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
acoustic

acoustic

Üye

Üst Alt