İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Hahaha biran once gecmek istiyorum bu sisteme :D bikac gune olcak ins 8x ilee :)

- - - Eklendi - - -

8x dusunuyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hahaha biran once gecmek istiyorum bu sisteme :D bikac gune olcak ins 8x ilee :)

- - - Eklendi - - -

8x dusunuyorum

hayirli olsun şimdiden. Bence Lumiaları da bir incele. Donanim olarak fark yok ama yazilim destegi olarak lumialar daha önde.

Febris

Febris

Üye
Yok ya hem kalin hem agir onlar :) 8x daha guzel duruyor

Febris

Febris

Üye
Simdi turkcellden 8X siparisi verdim hafta ici gelir dediler ptesi gelir mi?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bilgisi olan varmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bilgisi olan varmi

Turkcell bildigim kadarıyla 3 gün teslim suresi veriyor. Zaten sipariş sayfasinda belirtilmiştir.

Febris

Febris

Üye
Ama vazgectim iptal etme hakkim vardir dimi xperia z alicam cunku

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

Gelen aramaya cevap verdiğimde zil sesi 2-3 saniye takılı kalıyor ve bu sesi ahizeden alıyorum ( telefonun dışarıya verdiği zil sesinde sorun yok ) . Sonra düzeliyor ve konuşmaya başlayabiliyorum .

Bunu bazen yapıyor sorun ne olabilir ?

ÖEY

ÖEY

Üye

Gelen aramaya cevap verdiğimde zil sesi 2-3 saniye takılı kalıyor ve bu sesi ahizeden alıyorum ( telefonun dışarıya verdiği zil sesinde sorun yok ) . Sonra düzeliyor ve konuşmaya başlayabiliyorum .

Genel sorun :D Ben de L920 var, bende de aynısı oluyor. Eskiden her 5 aramadan 1-2 tanesinde yapardı şu anda her 5 aramanın 3-4'ünde yapmaya başladı. Birkaç kere sıfırladım ve servise verdim ama sonuç aynı; hala yapıyor. Yazılımsal bir problem daha! İnşallah ileride gelecek güncellemelerle sorunu hallederler.

luckysleven

luckysleven

Üye
Genel sorun :D Ben de L920 var, bende de aynısı oluyor. Eskiden her 5 aramadan 1-2 tanesinde yapardı şu anda her 5 aramanın 3-4'ünde yapmaya başladı. Birkaç kere sıfırladım ve servise verdim ama sonuç aynı; hala yapıyor. Yazılımsal bir problem daha! İnşallah ileride gelecek güncellemelerle sorunu hallederler.

Yok artık böyle sorun mu olur ya ? hani normal bir sorun da değil cidden sinir bozmaya başladı her seferinde cevap verdikten bir kaç saniye sonra kulağıma götürmeye başladım.

osilost

osilost

Üye
Merhaba htc wp ailesi benim htc 8s imde xbox music store seçeneği yok çözümü varmi?

luckysleven

luckysleven

Üye

bu soruna yorum yada çözüm lazım arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek biri : )

ÖEY

ÖEY

Üye
bu soruna yorum yada çözüm lazım arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek biri : )
Daha önce forumda defalarca soruldu konuşuldu arkadaşlar :D Neyse bu sorunda genel bir problem. Bazıları yaşarken (benim gibi) bazıları yaşamadığını söylüyor. Bir çözüm yolu yok açıkçası. Yine WP8 sisteminin bir hatası. Gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz hep beraber güzel kardeşlerim :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Daha önce forumda defalarca soruldu konuşuldu arkadaşlar :D Neyse bu sorunda genel bir problem. Bazıları yaşarken (benim gibi) bazıları yaşamadığını söylüyor. Bir çözüm yolu yok açıkçası. Yine WP8 sisteminin bir hatası. Gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz hep beraber güzel kardeşlerim :D

benim anlamadığım bende olan sorun başkasında neden olmuyor : ) birde daha önce denk gelmediğim için bu soruna bir daha sordum : ) ama bu sorunun bir nedeni olmalı onu merak ediyorum

ÖEY

ÖEY

Üye
benim anlamadığım bende olan sorun başkasında neden olmuyor : ) birde daha önce denk gelmediğim için bu soruna bir daha sordum : ) ama bu sorunun bir nedeni olmalı onu merak ediyorum
Nedeni sistemin kendisi yani uzakta aramaya gerek yok :D Telefonu ilk aldığımda böyle bir şey yoktu bende ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Zamanla yapmaya başladı ama önceleri 1 saniye kadardı sonrada bu daha uzun ve ses olarak daha belirgin bir şekilde olmaya başladı. Şu ana kadar bir kez servise verdim, 3 kere de sıfırladım kendim cihazı ama sorun düzelmedi. En başında her 10 aramadan 1-2 tanesinde bu sorun yaşanırken şimdi bu sayı 6-7'lere çıktı. Belli bir süre sonra insan sinir olup küfür sallamaktan yoruluyor ve kabulleniyorsun :D Neyse yazılımsal bir hata inşallah MS bunun farkındadır da gelecek güncellemelerle sorunu giderirler.

luckysleven

luckysleven

Üye
Nedeni sistemin kendisi yani uzakta aramaya gerek yok :D Telefonu ilk aldığımda böyle bir şey yoktu bende ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Zamanla yapmaya başladı ama önceleri 1 saniye kadardı sonrada bu daha uzun ve ses olarak daha belirgin bir şekilde olmaya başladı. Şu ana kadar bir kez servise verdim, 3 kere de sıfırladım kendim cihazı ama sorun düzelmedi. En başında her 10 aramadan 1-2 tanesinde bu sorun yaşanırken şimdi bu sayı 6-7'lere çıktı. Belli bir süre sonra insan sinir olup küfür sallamaktan yoruluyor ve kabulleniyorsun :D Neyse yazılımsal bir hata inşallah MS bunun farkındadır da gelecek güncellemelerle sorunu giderirler.

Bu sorun bu gün çıldırttı beni . Dediğin gibi artık makinalı tüfek gibi takılmaya başladı : ) arayana cevap veresim gelmiyor ne saçma bir sorundur bu anlamadım gitti . Benim korkum acaba Microsoft un bundan haberi var mı çünkü bu sorun hakkında şikayete hiç rastlamadım eyer güncelleme ile bu sorun düzelmezse telefonu çöpe atayım daha iyi

Birde başka seçenek acaba diyorum teknosa ya gidip yazılım mı yükleteyim . Ortada 2 farklı yazılım var çünkü . Hatta bir tanesinde arama motorunu değiştirme seçeneği var ama bende yok .

Üst Alt