Hahaha biran once gecmek istiyorum bu sistemebikac gune olcak ins 8x ilee
- - - Eklendi - - -
8x dusunuyorum
Yok ya hem kalin hem agir onlar8x daha guzel duruyor

Yok ya hem kalin hem agir onlar8x daha guzel duruyor
bu bahsettiğiniz neyle ilgili
mesaj iletilmeyince de aglıyormuş gibi üzüluyor![]()
kulağa hoş geliyorbu bahsettiğiniz neyle ilgilikulağa hoş geliyor
şu an var mı böyle bişey takip edemedim kusura bakmayın ama varsa ben hangi dünyada yaşıyorum
mesajlar tile'ından bahsediyoruz.

Simdi turkcellden 8X siparisi verdim hafta ici gelir dediler ptesi gelir mi?
- - - Eklendi - - -
Simdi turkcellden 8X siparisi verdim hafta ici gelir dediler ptesi gelir mi?
- - - Eklendi - - -
Bilgisi olan varmi
Genel sorunArkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
Gelen aramaya cevap verdiğimde zil sesi 2-3 saniye takılı kalıyor ve bu sesi ahizeden alıyorum ( telefonun dışarıya verdiği zil sesinde sorun yok ) . Sonra düzeliyor ve konuşmaya başlayabiliyorum .
Bunu bazen yapıyor sorun ne olabilir ?
Ben de L920 var, bende de aynısı oluyor. Eskiden her 5 aramadan 1-2 tanesinde yapardı şu anda her 5 aramanın 3-4'ünde yapmaya başladı. Birkaç kere sıfırladım ve servise verdim ama sonuç aynı; hala yapıyor. Yazılımsal bir problem daha! İnşallah ileride gelecek güncellemelerle sorunu hallederler.Genel sorunBen de L920 var, bende de aynısı oluyor. Eskiden her 5 aramadan 1-2 tanesinde yapardı şu anda her 5 aramanın 3-4'ünde yapmaya başladı. Birkaç kere sıfırladım ve servise verdim ama sonuç aynı; hala yapıyor. Yazılımsal bir problem daha! İnşallah ileride gelecek güncellemelerle sorunu hallederler.
Arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
Gelen aramaya cevap verdiğimde zil sesi 2-3 saniye takılı kalıyor ve bu sesi ahizeden alıyorum ( telefonun dışarıya verdiği zil sesinde sorun yok ) . Sonra düzeliyor ve konuşmaya başlayabiliyorum .
Bunu bazen yapıyor sorun ne olabilir ?
Daha önce forumda defalarca soruldu konuşuldu arkadaşlarbu soruna yorum yada çözüm lazım arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek biri : )
Neyse bu sorunda genel bir problem. Bazıları yaşarken (benim gibi) bazıları yaşamadığını söylüyor. Bir çözüm yolu yok açıkçası. Yine WP8 sisteminin bir hatası. Gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz hep beraber güzel kardeşlerim 
Daha önce forumda defalarca soruldu konuşuldu arkadaşlarNeyse bu sorunda genel bir problem. Bazıları yaşarken (benim gibi) bazıları yaşamadığını söylüyor. Bir çözüm yolu yok açıkçası. Yine WP8 sisteminin bir hatası. Gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz hep beraber güzel kardeşlerim
![]()
Nedeni sistemin kendisi yani uzakta aramaya gerek yokbenim anlamadığım bende olan sorun başkasında neden olmuyor : ) birde daha önce denk gelmediğim için bu soruna bir daha sordum : ) ama bu sorunun bir nedeni olmalı onu merak ediyorum
Telefonu ilk aldığımda böyle bir şey yoktu bende ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Zamanla yapmaya başladı ama önceleri 1 saniye kadardı sonrada bu daha uzun ve ses olarak daha belirgin bir şekilde olmaya başladı. Şu ana kadar bir kez servise verdim, 3 kere de sıfırladım kendim cihazı ama sorun düzelmedi. En başında her 10 aramadan 1-2 tanesinde bu sorun yaşanırken şimdi bu sayı 6-7'lere çıktı. Belli bir süre sonra insan sinir olup küfür sallamaktan yoruluyor ve kabulleniyorsun
Neyse yazılımsal bir hata inşallah MS bunun farkındadır da gelecek güncellemelerle sorunu giderirler.Nedeni sistemin kendisi yani uzakta aramaya gerek yokTelefonu ilk aldığımda böyle bir şey yoktu bende ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Zamanla yapmaya başladı ama önceleri 1 saniye kadardı sonrada bu daha uzun ve ses olarak daha belirgin bir şekilde olmaya başladı. Şu ana kadar bir kez servise verdim, 3 kere de sıfırladım kendim cihazı ama sorun düzelmedi. En başında her 10 aramadan 1-2 tanesinde bu sorun yaşanırken şimdi bu sayı 6-7'lere çıktı. Belli bir süre sonra insan sinir olup küfür sallamaktan yoruluyor ve kabulleniyorsun
Neyse yazılımsal bir hata inşallah MS bunun farkındadır da gelecek güncellemelerle sorunu giderirler.