İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
bu youmusic uygulaması baya keyifliymiş çat diye indirip telefona yolluyor şarkıyı, mp3 e çevirirken kalite biraz düşüyor ama buna da razıyım : ) ama son 1 saattir bağlantı hatası veriyor :dry:

serinaga

serinaga

Üye

hoşgeldin halil :oke:

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar bugun 8X telefonumu tekrar servise verdim.
sarj sorunu çözemedik hala saat 14:00 de sarj yuzde 10 seviyesine düşüyordu.
teknik servise anlattım durumu. daha önce getirdiğimi yazılım atıp geri verdiklerini
ama bunlar derdime derman olmadı dedim.
alın test edin batarya sarj oluyor ama sarj tutmuyuo dedim.
değişim talebinde de bulundular her ihtimale karşın bakarsın değişim olur dediler.
artık beklemekten başka yapacak şey yok hayırlısı olsun

Haydi hayırlısı ...

acelecem

acelecem

Üye
HTC WinP8S Merhaba arkadaşlar. (:

luckysleven

luckysleven

Üye

beyler az önce bundan sipariş verdim kazasız belasız elime ulaşınca bilgi veririm sizlere de en azından almak isteyenlere fikir olur

buda 8x için

dreamboi

dreamboi

Üye
Bakiyorum htc wp8 kullanıcıları da hızla artmaya başladi:D

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar :alkis

hoşbulduk arkadaşlar..bende bi arkadaşın tavsiyesiyle bu siteye geldim yoksa x bir sitede isim vermeyeyim htc 8 liler dayanışma içindeydik :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hoşbulduk arkadaşlar..bende bi arkadaşın tavsiyesiyle bu siteye geldim yoksa x bir sitede isim vermeyeyim htc 8 liler dayanışma içindeydik :)

arkadaşiniza da size de teşekkurler. Umarim sitemizde keyifli ve faydali vakit gecirirsiniz.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
HTC WinP8S Merhaba arkadaşlar. (:

acelecem hoşgeldin aramıza

- - - Eklendi - - -

beyler az önce bundan sipariş verdim kazasız belasız elime ulaşınca bilgi veririm sizlere de en azından almak isteyenlere fikir olur

buda 8x için

bu 8x için olan nasıl bişi ya.
tel arkasına nasıl yapışıyo oo

luckysleven

luckysleven

Üye

acelecem hoşgeldin aramıza

- - - Eklendi - - -

bu 8x için olan nasıl bişi ya.
tel arkasına nasıl yapışıyo oo

Cama yapıştırır gibi yapıştırılıyor sanırım : ) sizin kapaklar komple çıkıyor sanırım sim takmak için yani sabit değil dimi 8s gibi ? Öyleyse daha kolay , 8s de 2 parça koruyucu var alt kapağa nasıl uygulanır bende onu düşünüyorum neyse gelsin de yapıştıracak birini bulurum : )

- - - Eklendi - - -

Beyler bu arada 2 tane sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ..

1- Şimdi ana ekranda galeri kutusu var ve benim galerimdeki resimleri slayt olarak gösteriyor buraya kadar normal .Peki bunu özelleştirmenin bir yolu yok mu ? Yani galeriye özel bir resim koysam onu da gösteriyor , fotoğraf çeksem onu da gösteriyor wallpaper indirsem onu da gösteriyor ..

2- Galeriye attığım resmi siliyorum ama silmeme rağmen yine bu ana ekranda ki galeri kutusunda gözüküyor . Skydrive dan da siliyorum ama yine gösteriyor yani güncellemiyor kendini ..

edit: buldum gözükmesini istediğimiz resimleri favorilere eklemek gerekiyormuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimler galerisinde arkaplanda gosterilmesini istedigiiz resimleri ayarlardan secebilir ya da sadece tek bir resmi sabit olarak atayabilirsiniz.

hironakamura

hironakamura

Üye
hoşgeldiniz dostlar :)

sayımızın arttığını görmek güzel..

evarietyw

evarietyw

Üye
Htc 8s merhaba herkese :)

dreamboi

dreamboi

Üye
bu telefonun meraklısı sonradan arttı sanırım.buna bende dahilim :D ama ana konuda 8x i incelemişsiniz..8s i de bekleriz :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç gündür hastalıkla boguşuyorum en kısa zamanda ilgilenicem :)

hironakamura

hironakamura

Üye
bir kaç gündür hastalıkla boguşuyorum en kısa zamanda ilgilenicem :)

geçmiş olsun kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

youtube ve foursquare güncellemelerinden sonra iyice toparladı wp8 yetmedi şahlandı..yavaşlar diye eleştiriyordum bi de..(h)

bir de facebook beta'da ısınma,şarj olayı çözüldü mü tadından yenmez :D

serinaga

serinaga

Üye

geçmiş olsun kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

youtube ve foursquare güncellemelerinden sonra iyice toparladı wp8 yetmedi şahlandı..yavaşlar diye eleştiriyordum bi de..(h)

bir de facebook beta'da ısınma,şarj olayı çözüldü mü tadından yenmez :D

Aynen kardeşim ...

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
evarietyw

evarietyw

Üye
8s kullanıyorum en büyük sıkıntım şu hafıza olayı gerçekten çok can sıkıcı oyun uygulama gibi şeyleri ne zaman hafıza kartına taşiyabilecez yada en azından Bi kapasite kontrolü bile gelmicekmi bize :)

serinaga

serinaga

Üye
8s kullanıyorum en büyük sıkıntım şu hafıza olayı gerçekten çok can sıkıcı oyun uygulama gibi şeyleri ne zaman hafıza kartına taşiyabilecez yada en azından Bi kapasite kontrolü bile gelmicekmi bize :)

Sahi sizin 4Gb. idi dimi ? Hemen dolmuştur yahu ...

Üst Alt