İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Uygulama konusunda 4 android telefon kullanmış biri olarak hiç bir sıkıntı çekmiyorum . Çünkü android kullanırken bir yerden sonra dikkat ettim ki 5-6 uygulama dışında günlük hatta uzun vade de kullandığım bir uygulama uygulama yokmuş .. Bunlarda zaten ibb trafik , hava durumu , whatsapp , launcher , arama&rehber uygulaması .. Bunların hepsi bu telefonda elimin altında daha ne isteyeyim .. hatta şirket mailim ve kişisel mailimi de çok rahat bir şekilde harici uygulama kurmadan yönetebiliyorum ..

Durum böyle olunca marketinde yüzlerce uygulaması olan android ile uğraşmanın ne anlamı var ? Bir uygulamanın ömrü 1 hafta sonrasında sapıtıyor ve hata vermeye başlıyor . İyi ki almışım bu telefonu .. İnsanların wp ye güvenmemesi de işime gelir böylelikle telefon ele düşmez : )

Ama bu 4gb hafıza bana yakında sorun çıkaracak gibi geliyor . Telefonu alırken buna hiç dikkat etmedim .. Şimdiden 980 mb yerim kaldı. Hafıza kartım bomboş duruyor umarım bir güncelleme ile karta uygulama taşıma özelliği eklenir .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada sadece htc wp cihazlari için bir uygulama yayinlandi. Uygulama cevrenizdeki indirim firsatlarini haber veriyor.

uygulamaya ulaşabilirsiniz.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulama da sanırım turkiyede kullanılmıyor

acoustic

acoustic

Üye
Evet ben ce daha Türkiye için kullanıma açılmamış.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
<font color="Blue"><em><strong>[video=youtube_share;x34e5JDPdjw]http://youtu.be/x34e5JDPdjw[/video]

şarj lı kılıf ama pek içime sinmedi
amazon.com da varmış galiba
fiyat da 79.90$

<font color="Blue"><em><strong>[video=youtube_share;271DSb4VZ9w]http://youtu.be/271DSb4VZ9w[/video]

birde bu var ama bu traş

boran21

Üye
mutlu yaman htc 8s :)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
hoşgeldin mutlu kardeşim

- - - Eklendi - - -

[video=youtube_share;8ZJ4upj-TMo]http://youtu.be/8ZJ4upj-TMo[/video]

ne aksesuarlar varda haberimiz yok

hironakamura

hironakamura

Üye
hoşgeldin mutlu kardeşim

- - - Eklendi - - -

[video=youtube_share;8ZJ4upj-TMo]http://youtu.be/8ZJ4upj-TMo[/video]

ne aksesuarlar varda haberimiz yok

hakikaten çok güzelmiş bu..biz de burada saçma sapan kılıflarla uğraşaduralım..hayır yurtdışından getirmek bana göre riskli olmasa bakınırım da neyse..

bu arada hoşgeldin mutlu kardes..

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler telefonunda moshi nin kılıfını kullanıp şikayetçi olan var mı ? ( renk bırakma , iz yapma vs )

kılıf çok güzel normal de nefret ederim telefon kılıflarından ama bu varla yok arası denecek kadar ince . sağa sola baktım apple ürünlerinde çok tercih edilen bir markaymış da işte bu htc lerin arka kapakları leke tutacak cinsten ..

üründe bu

PureFood

PureFood

Üye
Beyler telefonunda moshi nin kılıfını kullanıp şikayetçi olan var mı ? ( renk bırakma , iz yapma vs )

kılıf çok güzel normal de nefret ederim telefon kılıflarından ama bu varla yok arası denecek kadar ince . sağa sola baktım apple ürünlerinde çok tercih edilen bir markaymış da işte bu htc lerin arka kapakları leke tutacak cinsten ..

moshinin bende bu var soldaki,

çok güzel, kaydırma yapmıyor, ele muhteşem kolaylık sağlıyor. aynı kalitedir diye düşünüyorum.

luckysleven

luckysleven

Üye

moshinin bende bu var soldaki,

çok güzel, kaydırma yapmıyor, ele muhteşem kolaylık sağlıyor. aynı kalitedir diye düşünüyorum.

Yani sonuçta aynı marka kalitede aynıdır herhalde yani umarım öyledir : ) 5 liraya aldım ben o düşündürdü biraz beni çakma falan çıkmasın da

hironakamura

hironakamura

Üye

üründe bu

dostum bende vardı bunun gibi bir kap fakat boyutu telefona uymuyordu..10 liralık malzeme sonuçta..kenarlarını tutturacam derken sim kart girişi üstünde çok ufak bir deformasyon yarattı..bu olaydan sonrada bıraktım kullanmayı..

geçenlerde kvk mağazasında buldum aynı kabı daha kaliteli ve güven veren bir yapıdaydı..fiyatı da artıyor haliyle..40 lira sanırım..

luckysleven

luckysleven

Üye

dostum bende vardı bunun gibi bir kap fakat boyutu telefona uymuyordu..10 liralık malzeme sonuçta..kenarlarını tutturacam derken sim kart girişi üstünde çok ufak bir deformasyon yarattı..bu olaydan sonrada bıraktım kullanmayı..

geçenlerde kvk mağazasında buldum aynı kabı daha kaliteli ve güven veren bir yapıdaydı..fiyatı da artıyor haliyle..40 lira sanırım..

Valla benim de pek kullanasım gelmedi bunu ama ebat sorunu yaşamadım . Ekran koruyucuya verdim 10 lira buna verdim 5 lira bir orantısızlık var yani : ) Bende bakayım turkcelle haftasonu belki 8s için güzel birşey bulurum

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
moshi bin kılıfını almıştım 10 liraya. Biraz kullandım cebimde fermuar olduğu için sok çıkar kenarları soyuldu. Kılıf siyah dı kenarları soyulunca alttan beyaz beyaz çıkınca görüntü bozuldu bende kılıfı çıkardım. Ama kibar bir kılıf telefonun inceliğini çok bozmuyor

dreamboi

dreamboi

Üye
Halil Htc 8s:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bakiyorum htc wp8 kullanıcıları da hızla artmaya başladi:D

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar :alkis

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Halil aramıza hoş geldin ;)

hoşgeldin halil :oke:

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar bugun 8X telefonumu tekrar servise verdim.
sarj sorunu çözemedik hala saat 14:00 de sarj yuzde 10 seviyesine düşüyordu.
teknik servise anlattım durumu. daha önce getirdiğimi yazılım atıp geri verdiklerini
ama bunlar derdime derman olmadı dedim.
alın test edin batarya sarj oluyor ama sarj tutmuyuo dedim.
değişim talebinde de bulundular her ihtimale karşın bakarsın değişim olur dediler.
artık beklemekten başka yapacak şey yok hayırlısı olsun

Üst Alt