İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yahu Arda, gecenin bir yarısı yerlerde yuvarlanıyorum halen, var ya hiç güleceğim yoktu :kop2: Zaten HTC'yi saydırmışsın kaç kere, var ya arama motorları kesin yakalamıştır ...
Erdinçpolat uçmaya başlamış konu :)

Amacım buydu zaten abi SEO eğitimi alınca insan böyle otomatik yapıveriyor :kop2:

Forum aşkı da cabası ;)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
ayrica Nokia HERE Transitin lumia dişindaki cihazlar icin linki var. Deneyin isterseniz cok hoş ve kullanişli bir uygulama.

telefonunuzdaki sim kart ile uygulamanın bu sürümü birlikte çalşmaz dedi

sim kartımı kestirmiştim acaba orjinal küçük sim kart mı almam lazım

serinaga

serinaga

Üye
telefonunuzdaki sim kart ile uygulamanın bu sürümü birlikte çalşmaz dedi

sim kartımı kestirmiştim acaba orjinal küçük sim kart mı almam lazım

Sanmıyorum ama SIM acaba 64 Kb. mi 128 Kb. mi, bundan dolayı sorun oluyor olabilir ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi vodafone standart 64kb veriyor :(

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Aynen Ben sordum sadece Türkcell de bulabildim ama adam almana gerek yok dedi..

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
64kb yeterli dedi.
Hakkatende yeterli sorun yaşamadım.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia here transit i deneyen varmı 8x kullananlar arasında

CLUBX

Üye
Nokia here transit i deneyen varmı 8x kullananlar arasında
var kardeşim sim kart yetersiz diyor 64 kb benim kart değiştirmek mi gerekir acaba here drive lisans sıkıntısı olunca belki bu da aynıdır diye üstüne düşmedim .

PureFood

PureFood

Üye
Uygulamayla SIM kartın sorun çıkarması ne kadar saçma aslında.. İki alakasız şey, bir Mars biri Kars hesabı.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
bu işin çözümü ne peki bilen varmı ne yapmak lazım

CLUBX

Üye
nokia instgram benzeri uygulamayı diğer wp8 ler içinde açtı hayırlı olsun

serinaga

serinaga

Üye
nokia instgram benzeri uygulamayı diğer wp8 ler içinde açtı hayırlı olsun

Kardeş bu kodu okutamadım bir türlü ...

- - - Eklendi - - -

En iyi sonuç kısa ve net olanıdır, başka bir SİM kart ile dene ...

- - - Eklendi - - -

En iyi sonuç kısa ve net olanıdır, başka bir SİM kart ile dene ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu arada HTC Windows Phone 8 Kanal D İntikam(intikam) dizisinde göründü arkadaşlar :)

Sayfanıza büyük bir katkı olur HTC Windows Phone 8 kullanıcıları için iyi haber :)

CLUBX

Üye
Bu arada HTC Windows Phone 8 Kanal D İntikam(intikam) dizisinde göründü arkadaşlar :)

Sayfanıza büyük bir katkı olur HTC Windows Phone 8 kullanıcıları için iyi haber :)

[h=2]+++ [/h]

Red Dot tasarım ödülünün başlatıcı ve CEO’su Dr Peter Zec açıklamasında şunları söyledi:
“HTC Windows Phone 8X ve 8S olağanüstü bir tasarım kalitesini sahip olmasının yanında, tasarım ve yenilikçi ürün çözümleri ile bu alanın ayrılmaz bir parçası olduğunu göstermiştir. Biz HTC’ye verdiğimiz ‘Red Dot’ ödülü için mutluyuz. ”

Dünyanın en büyük ve en saygın tasarım yarışmalarından biri olan red dot tasarım ödülü ile HTC’nin rakipleri arasında üstün ve yenilikçi tasarımı kabul görmüş oldu.

- - - Eklendi - - -

Kardeş bu kodu okutamadım bir türlü ...

- - - Eklendi - - -

kardeş bende scan programı ile okuyor sıkıntı yok .....

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
wooow lumia cılar kıskanmasın şimdi bizi

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldığımdan beri forumu takip ediyorum htc kullanan arkadaşlarda tık yok Nokia ağır basıyor. Zaten uygulamalar güncellemeler Flash atma falan filan hep Nokia. Bu Flash atma olayı sadece Nokia ya has bir durum mu htc lere Flash atılmıyormu. Htc hiç güncelleme çıkarmıyor galiba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu aldığımdan beri forumu takip ediyorum htc kullanan arkadaşlarda tık yok Nokia ağır basıyor. Zaten uygulamalar güncellemeler Flash atma falan filan hep Nokia. Bu Flash atma olayı sadece Nokia ya has bir durum mu htc lere Flash atılmıyormu. Htc hiç güncelleme çıkarmıyor galiba

hTc'nin nokia care suite,nokia software updater gibi uygulamaları yok. Flash atiliyordu ama bayadir bakmadim. Bir araştirmak lazim.

Üst Alt