erdincpolat
Üye
-
Konu Sahibi
-
htc kullanıcıları az olduğu için kimse gelip gitmiyor buralara. Bizde acemi olunca paylaşım yapamıyoruz ee haliyle herkes lumia sayfasına akın ediyor :-)
Sürekli HTC 8X,Windows Phone 8X ve HTC Windows Phone 8X gibi şeyler yazarak ta kelimeleri güçlendirmeliyiz bence.
HTC Windows Phone 8X vs Nokia Lumia 920 gibi kıyaslamalar olsa iyi olur.
HTC Windows Phone 8X Kampanyalı Fiyatı ile ilgili bir kaç mesaj olsa yararlı olur bence.
Lumia 820 de kullanıyorsun sanırım..arkadaşlar htc'nin haritalarını deneyen var mı? şimdi 40 saat mağaza değiştirip nokia'nın haritalarını indirmek istemedim de kendi haritasını indiriyorum bakalım nasıl bir şey çıkacak
benim çok vaktim olmuyor bu aralar yoksa ben sürekli deneyimleri paylaşacam da fırsat olmuyor pek..ardacumhur kardeşimin son dediğine destek olarak teknosa bir ara bu telefonu 1300 tl'ye satmıştı,avea bayilerinde de indirim yapılıyor nakit ödemede..
ben de zaten 1200'e aldım bir avea bayiden..
haritalarla ilgili ilk izlenim : fena değil gibi geldi iş görür navigasyon yok sanırım tek sorun o..
Lumia 820 de kullanıyorsun sanırım..
Hangisi daha iyi ?
Cevap belli ama sorayım dedim.
Lumia 820 de kullanıyorsun sanırım..
Hangisi daha iyi ?
Cevap belli ama sorayım dedim.
hTc'nin daha onceki wp telefonlarinda kullandigi navigasyon uygulamasi vardi. Wp8 telefonlarinda olmamasi imkansiz. Tabi htc hub gibi birşey varsa ben onu goremem htc telefonlardan magazaya girince kolleksiyonlarda gozukmesi gerekir.
Sürekli HTC 8X,Windows Phone 8X ve HTC Windows Phone 8X gibi şeyler yazarak ta kelimeleri güçlendirmeliyiz bence.
HTC Windows Phone 8X vs Nokia Lumia 920 gibi kıyaslamalar olsa iyi olur.
HTC Windows Phone 8X Kampanyalı Fiyatı ile ilgili bir kaç mesaj olsa yararlı olur bence.
yaşadigin şarj sorununun ana sebebi arkaplan gorevlerinde konum ve harita uygulamalarinin acik kalmiş olmalaridir. Gps modulu acikken ozellikle hareket halindeyseniz normalden fazla derecede şarj tuketimi olur. Bunun da aebebi harita geliştirmeleri icin siz hareket ettikce cihazin konum bilgilerinizi kaydederek uretici firmaya gondermesidir.
öncelikle hayırlı olsun sonunda bir kullanıcı grubu var açan arkadaşa teşekkürler bir ay önce almıştım fakat arızalı çıktı cihaz ve 3 haftadır garantideydi ama sonunda telefonuma kavuştum telefondan memnunum şarjı yeterince iyi gidiyor wp8 yeni bir işletim sistemi olmasına rağmen uygulama eksiği göremiyorum umarım her konuda birbirimizle dayanışma içinde oluruz tekrar teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?