hironakamura
Üye
Siz niye Lumia serisini tercih etmediniz arkadaşlar ? Lumia 920 kullananlar 100 kişiyi geçmişken 8x listesi 5 kişi.. Tamam güzel telefon ancak Nokia'nın verdiği desteği biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.. Ki Lumia kullanmayanlara da destek veriyor uygulamalarıyla..
Dertsiz tasasız kullanın..
kardeşim ben lumia 920 alıyordum son 3 haftaya kadar fakat nokia shop'ta incelerken bir sıkıntısını gördüm bu da telefondan soğuttu beni açıkçası..zaten ağırlık-kalınlık olayı kafamı kurcalıyordu..
Htc'yi tercih etmemdeki 1 numaralı sebep incelik-zerafet..
yıllarca 5800 kullanınca insan bir sonraki telefonunun şık bir şey olmasını istiyor açıkçası sen de anlarsın belki benitabi bu izafi herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım..
Evet nokia'nın verdiği desteğin farkındayım ama ben de öyle aman şu uygulamam olsun şöyle olsun böyle olsun derdinde değilim..zaten ortak uygulamalar kısmı hızla gelişiyor..nokia maps'ten mahrum kalacaktım ama sanırım o da tüm wp8 marketine gelecek,yani bazı ülkelerde öyle olmuş henüz indirmedim..
2 hafta oldu bunu alalı şu ana kadar bir sorun da çıkmadı wp8 gayet hoş sadece bir takım güncelleme ihtiyacı o tüm marka kullanıcıların sorunu
hTc 8X benim de hoşuma giden bir cihaz ama en boy orani degişik geldi. Biraz fazla uzun olmuş gibi geldi bana.
evet onlar da buyuk benim demek istedigim buyuklugu degil telefon sanki enine oranla fazla uzun olmuş iphone5 gibi.note2,s3 gibi telefonların boyutuna göre yine iyi be hacı
way çağ atlamışız üst sıralarda sarı sarı olmuşuz teşekkürler kim yaptıysa :-)
evet en boy oranı konusunda düşündürücü olabilir birde power tuşu yeri yanda olsaymış iyiymiş
başlıgı hTc wp8 olarak degiştirip ust konu yaptim. Ayrimcilik olmamali
teşekkürler o zaman bizden sana :-)
bu arada bişi sorim Bluetooth dan müzik resim paylaşma olayımız yokmu bu telefonlarda
hiç aklıma gelmedi
- - - Eklendi - - -
o zaman bişi daha sorim whatsapp a zil sesi atayamıyoruz dimi
8x mi güzel 920 mi ?
ya sen her şeyi biliyosun. bu hafta ki sayısal sonuçlarını da bil bakalım :-)
şaka şaka
- - - Eklendi - - -
ya sen her şeyi biliyosun. bu hafta ki sayısal sonuçlarını da bil bakalım :-)
şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?