luckysleven
Üye
hyr yok sıfır ve şarja taktım şuan şarj başlanğıcı oluyor ve batarya soru işareti gözüküyor?
Şuan atıyorum bitmek üzere sıfır şarj ile hemdeo soru işareti sorunu wpcentral da okumuştum da çözümünü okumamıştım orada var ama çözümü ama şarjın az bile olsa hiç girişme flaş olayına
Şuan atıyorum bitmek üzere sıfır şarj ile hemde
Yüzde %70Falsh bi çözüm olmadı batarya işareti ve soru işareti aynı şekilde ekrana geldi servis yolu gözüktü hayır işler bana
Sıfır şarj ile yapılıyor flashlama korkmayın
senin telefona nazar değdi hiç sorunu yoktu telefonun ne alaka böyle olduki ?
Evet ya nazar değidi şimdi serviste bakalım sonuç ne olacak.
E o zaman ilk ben almış oluyorum htc 8s ciler için tabi yüklü olarak gelirsegdr3 yükleyip gondericekler
Büyük ihtimalle hatalı da ondangdr3 neden 8s ler için dağıtılmadı hala bu sefer baya beklettiler
Büyük ihtimalle hatalı da ondan
ben 8s ime gdr 3 Developer olarak yükledimgdr3 neden 8s ler için dağıtılmadı hala bu sefer baya beklettiler
htc 8s güzel bir cüzdanlı kılıf önerebilecek olan varmı ? internetten araştırmama rağmen hoşuma giden birşey bulamadım
htc 8s güzel bir cüzdanlı kılıf önerebilecek olan varmı ? internetten araştırmama rağmen hoşuma giden birşey bulamadım
Ben kullanıyoum çok da memnunum, hem cüzdan hem kılıf ve hiç bir malzememi unutmuyorum sayeseindederi ve birinci kalite bir ürün biraz pahalı aldım ama memnunum. 65 Tl+kdv
Ben bursa da yaşıyorum burada ki bir çantacıdan ama ismi cengiz Pakel markanerden aldın acaba
cihazınız unlock olmadığı için mağaza dışından yükleme yapmaya çalıştığınızda bu uyarıyla karşılaşırsınız.arkadaşlar oyunları indirdiğimde açmak için dokunun yazıyo dokununca şirket uygulaması yüklenemiyor yazıyor niçin yardım edermisiniz ??
peki unlock nasıl ederim ben edemezsemde ne zaman unlock olurcihazınız unlock olmadığı için mağaza dışından yükleme yapmaya çalıştığınızda bu uyarıyla karşılaşırsınız.
henüz herhangi kolay yontemli bir unlock metodu yok. Beklemekten başka çarepeki unlock nasıl ederim ben edemezsemde ne zaman unlock olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?