Telefon Tavsiyesi htc win phone 8x

Sponsorlu Bağlantılar

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
htc win phone 8x
Htc windows phone 8x alınır mı genel amaclı kullanacam hepsiburada.com da 650 tl tavsiye ????

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
o fiyata alınır kardeş, bekleme yapış yani.

düzenleme: ben ikinci el onunla eşdeğer olan 920 mi sırf tanıdık diye birine 700 tlye bıraktım

0MG90

0MG90

Üye
O fiyata Moto G var onu al bence

caps6

caps6

Üye
fiyat olarak iyi 1200 lerde satılıyordu bu telefon baya inmiş fiyatı hafıza kartı takılamıyor bataryası biraz düşük onun dışında güzel telefon birde kullandığın uygulamaları windows mağazasında olup olmadığını kontrol et windows da forumdakiler bazı uygulama ve oyunların olmadığını yazmışlardı
O fiyata Moto G var onu al bence
moto g 650 liranın altına düştü hatta

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dahili depolama sıkıntı olur. Onun yerine ikinci el 820 , 920 ve az üzerine ekleyip 925 (siyah modeli 32 gb) alabilirsiniz.
Birde en çok kullandığınız uygulama ve oyunları yazarsanız size o konuda yardımcı olabiliriz.

caps6

caps6

Üye
Dahili depolama sıkıntı olur. Onun yerine ikinci el 820 , 920 ve az üzerine ekleyip 925 (siyah modeli 32 gb) alabilirsiniz.
Birde en çok kullandığınız uygulama ve oyunları yazarsanız size o konuda yardımcı olabiliriz.
windowsta gps uygulamaları sayısı az mı igo,ndrive felan varmı? birde uygulamalar çok yer kaplıyor mu?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
windowsta gps uygulamaları sayısı az mı igo,ndrive felan varmı? birde uygulamalar çok yer kaplıyor mu?

Nokia'nın kendi uygulamaları (Haritalar , Here Drive , Here city lens) navigasyon için yeterli. Alternatif olarak navigasyon uygulamaları mağaza da mevcut.
Co pilot, yandex navigasyon, navitel , gmaps gibi.
Yer kaplama konusunda uygulamaya göre değişir.
Bir telefonuma ve mağazaya bakıp bilgi verebilirim. Müsaadenizle az sonra yazarım.Kim arıyor isimli uygulamanın downloadı 2mb.
Windows Phone için "Kim Arıyor?" uygulamasına göz atın

Birazdan kurulum sonrası kaç mb yer kaplıyor ekleyeceğim..
Edit : Yukarda linkini verdiğim 2 mb uygulama , kurulum sonrası 12,94 mb yer kapladı.

Son düzenleme:

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
Bu facebook uygulaması android deki gibi mi çünkü uzun zamandır samsung un androidini kullanıyorum alışmakta zorluk çeker miyimTakılma donma vb sorunlar var mı

caps6

caps6

Üye
Bu facebook uygulaması android deki gibi mi çünkü uzun zamandır samsung un androidini kullanıyorum alışmakta zorluk çeker miyimTakılma donma vb sorunlar var mı
yorumlarda takılma donma sorunu olmuyor yazmışlar telefonun bataryasını ve hafızasını yetersiz bulmuşlar birazda kullanıma bağlı
Nokia'nın kendi uygulamaları (Haritalar , Here Drive , Here city lens) navigasyon için yeterli. Alternatif olarak navigasyon uygulamaları mağaza da mevcut.
Bir telefonuma ve mağazaya bakıp bilgi verebilirim. Müsaadenizle az sonra yazarım.Kim arıyor isimli uygulamanın downloadı 2mb.

Edit : Yukarda linkini verdiğim 2 mb uygulama , kurulum sonrası 12,94 mb yer kapladı.
navigasyon uygulamalarından çevrimdışı çalışan var mı? uygulamalara baktım fazla yer kaplayan oyunlar da var 950 mb felan birde çoğu oyunlar ücretli

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi

Bu uygulama ne ise yarıyo ki

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yorumlarda takılma donma sorunu olmuyor yazmışlar telefonun bataryasını ve hafızasını yetersiz bulmuşlar birazda kullanıma bağlı
navigasyon uygulamalarından çevrimdışı çalışan var mı? uygulamalara baktım fazla yer kaplayan oyunlar da var 950 mb felan birde çoğu oyunlar ücretli
Navitel , co pilot çevrimdışı çalışan ve haritaları bulunan navigasyon uygulamalarından iki tanesi. Ücretli olarak satılıyor. Parasını hak ediyor mu derseniz cevabım EVET HAK EDİYOR olur.

Oyunlar bazı bölgelerde ücretsiz olarak bir kaç gün yayınlanıyor. Bir kez oradan yüklemek yeterli geliyor. Telefonu sıfırlasanız da ücretsiz olarak kullanmaya devam ediyorsunuz.
Wp genel de üst konu olan mağaza fırsatları konusu takibe alın derim.
Facebook ve Facebook beta gayet yeterli ve iş görüyor. Wp8.1 sonrası gelecek olan Facebook Blue ile çok gelişmiş bir uygulamaya sahip olabiliriz.

bulentercan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar windows phone 8x şu an almış bulunuyorum deneyimlerimi yazarım

Üst Alt