moto g 650 liranın altına düştü hattaO fiyata Moto G var onu al bence
windowsta gps uygulamaları sayısı az mı igo,ndrive felan varmı? birde uygulamalar çok yer kaplıyor mu?Dahili depolama sıkıntı olur. Onun yerine ikinci el 820 , 920 ve az üzerine ekleyip 925 (siyah modeli 32 gb) alabilirsiniz.
Birde en çok kullandığınız uygulama ve oyunları yazarsanız size o konuda yardımcı olabiliriz.
windowsta gps uygulamaları sayısı az mı igo,ndrive felan varmı? birde uygulamalar çok yer kaplıyor mu?
yorumlarda takılma donma sorunu olmuyor yazmışlar telefonun bataryasını ve hafızasını yetersiz bulmuşlar birazda kullanıma bağlıBu facebook uygulaması android deki gibi mi çünkü uzun zamandır samsung un androidini kullanıyorum alışmakta zorluk çeker miyimTakılma donma vb sorunlar var mı
navigasyon uygulamalarından çevrimdışı çalışan var mı? uygulamalara baktım fazla yer kaplayan oyunlar da var 950 mb felan birde çoğu oyunlar ücretliNokia'nın kendi uygulamaları (Haritalar , Here Drive , Here city lens) navigasyon için yeterli. Alternatif olarak navigasyon uygulamaları mağaza da mevcut.
Co pilot, yandex navigasyon, navitel , gmaps gibi.
Yer kaplama konusunda uygulamaya göre değişir.
Bir telefonuma ve mağazaya bakıp bilgi verebilirim. Müsaadenizle az sonra yazarım.Kim arıyor isimli uygulamanın downloadı 2mb.
Windows Phone için "Kim Arıyor?" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birazdan kurulum sonrası kaç mb yer kaplıyor ekleyeceğim..
Edit : Yukarda linkini verdiğim 2 mb uygulama , kurulum sonrası 12,94 mb yer kapladı.
Bu uygulama ne ise yarıyo kiNokia'nın kendi uygulamaları (Haritalar , Here Drive , Here city lens) navigasyon için yeterli. Alternatif olarak navigasyon uygulamaları mağaza da mevcut.
Co pilot, yandex navigasyon, navitel , gmaps gibi.
Yer kaplama konusunda uygulamaya göre değişir.
Bir telefonuma ve mağazaya bakıp bilgi verebilirim. Müsaadenizle az sonra yazarım.Kim arıyor isimli uygulamanın downloadı 2mb.
Windows Phone için "Kim Arıyor?" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birazdan kurulum sonrası kaç mb yer kaplıyor ekleyeceğim..
Edit : Yukarda linkini verdiğim 2 mb uygulama , kurulum sonrası 12,94 mb yer kapladı.
Navitel , co pilot çevrimdışı çalışan ve haritaları bulunan navigasyon uygulamalarından iki tanesi. Ücretli olarak satılıyor. Parasını hak ediyor mu derseniz cevabım EVET HAK EDİYOR olur.yorumlarda takılma donma sorunu olmuyor yazmışlar telefonun bataryasını ve hafızasını yetersiz bulmuşlar birazda kullanıma bağlı
navigasyon uygulamalarından çevrimdışı çalışan var mı? uygulamalara baktım fazla yer kaplayan oyunlar da var 950 mb felan birde çoğu oyunlar ücretli
Facebook ve Facebook beta gayet yeterli ve iş görüyor. Wp8.1 sonrası gelecek olan Facebook Blue ile çok gelişmiş bir uygulamaya sahip olabiliriz.Bu facebook uygulaması android deki gibi mi çünkü uzun zamandır samsung un androidini kullanıyorum alışmakta zorluk çeker miyimTakılma donma vb sorunlar var mı