Htc Wildfire-Wildfire S -Nokia E72 vs.

Sponsorlu Bağlantılar

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
Htc Wildfire-Wildfire S -Nokia E72 vs.
Arkadaşlar 650 lira bütçem var . en fazla 660-670 olabilir. uygulamaları güzel olan,kamerası iyi(yani kaç mp ise cidden o kadar iyi olsun yani 5 olup 3.2 gibi olmasın),kullanışlı bi telefon alcam. Sizce hne almalıyım ?Htc wildfire s i çok beğendim ama sanırım daha Türkiyede yok geldiğinde fiyatı ne kadar olur ve ne zaman gelir ? Htc wildfire ve nokia e72 nasıl ? bu telefonları kullananlar veya telefondan anlayanlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler

pRime.

pRime.

Üye
dokunmatik istersen htc tuşlu istersen e72. :oke:

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s i alabilir miyim 650 civarına ? bide öbür ay gelcek diyolar doğru mu

pRime.

pRime.

Üye
benim bilgim yok ama buralara bakabilirsin.

61semih

61semih

Üye
kamerası onemlıyse otofokusunun olmasına dıkkat et.fakat htc nekadar kalıte de olsa kamera konusunda pek beğenmıyorum.yınede bır deneyerek almanda fayda var

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar bakımından nasıldır htc

pRime.

pRime.

Üye
uygulama konusunda iyidir. Android'de uygulama çeşitliliği olduğundan sıkıntı yaşamazsın.

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
wildfire s in çektiği fotoğraflara baktım gayet iyi. 650 civarı olursa fiyatı ondan alırım biraz bekleyip ama ne zaman gelcek tam bilmiyorum kesin bilen var mı

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum internetten baktıysan pek güvenme derim o fotoğraflara yani adamlar çekmeyi biliyor ondan ayrıca htc wildfire alman yararına çünlü e72 isteklerini karşılamıyır ve s versiyonu ise daha pahalı olur

61semih

61semih

Üye
s versıyonu evet daha pahalı olur ama normal widlfire yide tavsıye ederım.htc nın telefon fıyatlarında dusus pek olmuyor fıyatı duser dıye pek bekleme.gecensene 575 tl ye aldıgım touch2 modelı hala 550 tl idi 1 ay once turkcell de.

hoss

hoss

Üye
galaxy ace modelinide incele android işletim sistemli

'Patron

'Patron

Üye
kamera istersen. sonyerıcssona bak derim.

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkürler haftaya bide telefonculara gidip araştırayım modellere fln bakayım ondan sonra karar veririm

----------Eklendi @ 23:24:11 ---------- Yazıldı @ 22:50:31 ----------

galaxy ace i 650-660 civarı alabilir miyim en son 750 flndı ?

pRime.

pRime.

Üye
önerileriniz için teşekkürler haftaya bide telefonculara gidip araştırayım modellere fln bakayım ondan sonra karar veririm

----------Eklendi @ 23:24:11 ---------- Yazıldı @ 22:50:31 ----------

galaxy ace i 650-660 civarı alabilir miyim en son 750 flndı ?

Android alcaksan htc öneririm.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Htc al ama wildfire arasında hangisini seçersen rahat eder seni:oke:

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba oğuz kedek,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Konu ile ilgili, HTC Wildfire urunu bu ay icerisinde satisa sunulacaktir. Htcnin bana attığı cevap.

hafta içi bakayım galaxy ace fiyatlarına bütçeme uygun bulursam onu da düşünebilirim yada biraz daha bekleyip wildfire s in satış fiyatı öğrenebilirim zaten en fazla 660-670 verebilirim .

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal galaxy ace alcam . sizce nasıl ? kullananların yorumlarını bekliyorum

sarp-26

Üye
htc wildfire s ben kullanıyorum harika bir tekneloji fakat malzemesi nasıldır bilemem kullanıp göreceğiz nokia nın bazı modellerini 3. kattan at birşey olmuyordu bakalım bu nasıl olacak...

dj_emrah

dj_emrah

Üye
HTC wildfire s vodafon kampanyasından alabilirsin onu öneririm

ParduSS

ParduSS

Üye
Dostum ben E72 kullanıyorum GÜZEL ve GÜÇLÜ fakat OVİ STORE güzel uygulamalar bulundurmuyor ve symbian artık eskidi güncelleme gelirmi bilmem fakat bence htc wildfire s android özellikleri ee72 ile aynı htc sense ile rakip tanımaz bence altını çizerek söylüyorum:bye2: HTC WİLDFİRE S