HTC Wildfire s uygulamaları rootsuz sd karta tasima YARDİMM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

tavsanlar

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire s uygulamaları rootsuz sd karta tasima YARDİMM !!!
Arkadaslar htc wildfire s cihazim var root atamiyorum dolayisyla 150 mb hafiza cok yetersiz geliyo rootsuz ben bu uygulamalari sd karta nasl tasiyaBLirim yaa yardim edin ltfnN.. Simdiden TŞK...

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ayarlardan uygulamalar sekmesine girerek, taşıyacağınız uygulamaya dokunun. Daha sonra ise SD karta taşı seçeneğine dokunun. Taşıma işlemi gerçekleşecektir.

Kerim.

Kerim.

Üye
veya app2 uygulamasini indir.kolayca hepsini tasi ordan.

caboka

caboka

Üye
Arkadaslar htc wildfire s cihazim var root atamiyorum dolayisyla 150 mb hafiza cok yetersiz geliyo rootsuz ben bu uygulamalari sd karta nasl tasiyaBLirim yaa yardim edin ltfnN.. Simdiden TŞK...

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı
Bende de aynı sorun var arkadaşlar. Telefon hafızası yetmiyor. Sd kartım 8 gb. Uygulamaları telefondan sd karta taşısam bile telefonun hafızası yetmiyor. Ayrıca facebook ve google haritaların güncellemeleri telefonun hafızasını doldurmaya yetiyor yani. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir daha dokunmatik telefon alırken, telefon hafızası yüksek olanlardan alacağım. 8 veya 16 gb gibi, istediğin uygulamayı indir ne güzel.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende de aynı sorun var arkadaşlar. Telefon hafızası yetmiyor. Sd kartım 8 gb. Uygulamaları telefondan sd karta taşısam bile telefonun hafızası yetmiyor. Ayrıca facebook ve google haritaların güncellemeleri telefonun hafızasını doldurmaya yetiyor yani. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir daha dokunmatik telefon alırken, telefon hafızası yüksek olanlardan alacağım. 8 veya 16 gb gibi, istediğin uygulamayı indir ne güzel.
Bazı cihazları Root'layarak hafıza kartını telefon hafızası gibi göstermek mümkün olabiliyor. Bu konuyu araştırmanızı öneririm.

Üst Alt