Htc wildfire s mi sony xperia tipo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
Htc wildfire s mi sony xperia tipo mu?
Arkadaşlar ben telefonu oyun ve internet için istiyorum bu ikitelefondan hangisini tavsiye edersiniz.
Sony xperia tipo nun işlemcisi 800mhz rami 512mb
Htc widfire s in işlemcisi 600mhz rami 512mb
siz hangisini önerirsiniz çabuk cevaplarsanız sevinirim vatanda indirim var htc ii olursa alıcam 479TL

Kerim.

Kerim.

Üye
2side oyun icin iyi degil.alcaksan tipo al.wildfire s kullanmis biri olarak soyluyorum ben sevmedim telefonu.

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
2side oyun icin iyi degil.alcaksan tipo al.wildfire s kullanmis biri olarak soyluyorum ben sevmedim telefonu.

Neden sevdiğini de söylersen çok sevinirim.
Bi de telefon kasıo mu ilk aylar genellikle telefon kasmaz ama sonraları kasıo mu?

- - - Eklendi - - -

Turkcell Maxiplu 5 içinde yorumlarınızı alabilirim bunlara yakın bir özelliği var

Kerim.

Kerim.

Üye
Neden sevdiğini de söylersen çok sevinirim.
Bi de telefon kasıo mu ilk aylar genellikle telefon kasmaz ama sonraları kasıo mu?

- - - Eklendi - - -

Turkcell Maxiplu 5 içinde yorumlarınızı alabilirim bunlara yakın bir özelliği var

ya ben 2 gun kullanmistim.telefonu kullanirken zevk vermedi bana.o yuzden sevmedim.500liraya alincak bir cihaz degil.bu fiyata 603 alinir en iyi.

- - - Eklendi - - -

maxiplus 5 oyun performansi cok iyi(fiyatina gore).tasarim berbat ama dedigim gibi oyun performansi cok sasirtmisti beni.

- - - Eklendi - - -

maxiplus 5 oyun performansi cok iyi(fiyatina gore).tasarim berbat ama dedigim gibi oyun performansi cok sasirtmisti beni.

ofluorhann

Üye
    Konu Sahibi
ya ben 2 gun kullanmistim.telefonu kullanirken zevk vermedi bana.o yuzden sevmedim.500liraya alincak bir cihaz degil.bu fiyata 603 alinir en iyi.

Nokia işletim sistemlerine uygun iyi oyun yok ondan istemiyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt