Htc wildfire s mi Huwei ideos x5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloneman5

Üye
    Konu Sahibi
Htc wildfire s mi Huwei ideos x5 mi
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim
Htc yi istememin sebebi vodafone ile alacağımdan dkika+sms avantajı ayrıcada ileride deiştirmek istersem vodafone hat sayesinde yeni çıkacak bir telefonuda alabilirim.
Huwei ideos x5 te ise flash player vb. özellikler.
Ayrıca huwei de ekran 3.8 htc de 3.2
Huweide çözünürlük ve telefon havızası da fazla
Sizce hangisini almalıyım ayrıca hangi nedenden dolayı almalıyım kullananlar ve araştıranlar yazarsa sevinirim hangisi hangi yönden daha iyi
Lütfen yorum atın...

XER01

XER01

Üye
Huawei Ideos X5 ekran çözünürlügü, 800 mhz islemci, 3.8 inç ekran , GPU gibi bir çok açıdan wildfire s'ten üstün.Huawei Ideos X5 tercih ederdim ben

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 in artıları daha fazla.İdeos x5 öneririm ben.

baranselona

baranselona

Üye
bencede ideos x5

tlh1243

Üye
x5 in kamerası çok kötü diyenler var 5800 a göre nasıl? bi bilginiz varmı
bi de ses kalitesi olarak ben kulaklıkla dinliyorum ses codecleri beni hayal kırıklığına uğratırmı kısacası 5800 dan x5 e geçiyimmi :)

PriZm

PriZm

Üye
bi de ses kalitesi olarak ben kulaklıkla dinliyorum ses codecleri beni hayal kırıklığına uğratırmı kısacası 5800 dan x5 e geçiyimmi :)

Ses özellikleri olarak Dolby Mobile sound var.ama 5800 kadar kaliteli ses verirmi bilmem

kamerası tabikide 5800 dan daha iyidir:)

tlh1243

Üye
:tşk:

baranselona

baranselona

Üye

5800 dan çok daha üstün bi akıllı telefon x5 ... telefonu ne için alacağınıza bağlı birazda internet-büyük ekran-çok fazla kaliteli oyun uygulama-özelleştirebilme özellikleri üst seviyede zaten flashplayer-wifi hotspot gibi özellikleride var...

kamera olarak samsung-iphone yada htc gibi markalarla yarışamayacak düzyde 5 mp kamerası var ama kendi fiyat aralığındaki cihazlardan daha iyidir.. insan özneli resimleri kaliteli çekior makrosuda iyi videosu çok net çekiyor ama bazı videolarda takılarak izletiyor bilgisayar elinizi fazla titretmezseniz videoları gerçekten çok güzel..

müzik olarak 5800 ın gerisinde kalite değilde yükseklik olarak ama jazz modunda yüksek ses elde edebiliyosunuz..

PriZm

PriZm

Üye
müzik olarak 5800 ın gerisinde kalite değilde yükseklik olarak ama jazz modunda yüksek ses elde edebiliyosunuz..

olmadı ekolayzer dan bütün frekans ayarlarını en üste çeker daha yüksek ses çıkar:) ama hoparlör patlayabilir...

baranselona

baranselona

Üye
olmadı ekolayzer dan bütün frekans ayarlarını en üste çeker daha yüksek ses çıkar:) ama hoparlör patlayabilir...

hoparlörü güzel zaten zil sesleri oldukça yüksek.. duyuluyor yani.. kulaklık olarakta goldmaster mp4 ümden baya geride :) ama bi telefon için yeterli seviyede

foz54

foz54

Üye
x5 sıfırı 550tl, wildfire s 750tl ama vodafonda 360tl tarifesiz :D
sonuçta 2cihaz da çin üretimi ama performans olarak x5 çok çok daha iyi. malzeme kalitesi olarak farkları olabilir ama bende wildfires aldım ama keşke x5 alsaydım :hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
x5 sıfırı 550tl, wildfire s 750tl ama vodafonda 360tl tarifesiz :D
sonuçta 2cihaz da çin üretimi ama performans olarak x5 çok çok daha iyi. malzeme kalitesi olarak farkları olabilir ama bende wildfires aldım ama keşke x5 alsaydım :hmmm

Hayırlısı olsun artık yapacak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...