Htc wildfire s kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foz54

foz54

Üye
    Konu Sahibi
Htc wildfire s kampanyası
===> <===

ARKADAŞLAR BEN FATURASIZ VODAFONE ABONESİYİM. KATILIM KOŞULLARI 3.MADDEDE YAZDIĞINA GÖRE BU CİHAZI 360TLYE ALABİLİRMİYİM? YOKSA SADECE FATURALILAR İÇİN Mİ??

Katılım Koşulları

1) Cep Avantaj Mini Her Yöne+, İş Ortağım Mini+ tarifelerinden birisine 20TL aylık ek ödeme ile, Cep Avantaj Mini Süper, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafone'lularla, İş Ortağım Midi, Yeni Cep Kamu, Cep Kamu 1000 Midi, Cep Çiftçi 30, Hesaplı Esnaf tarifelerinden birisi aylık 15TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj HerYöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, İş Ortağım Maxi, İş Ortağım Süper, Cep Kamu 1000 Maxi, Yeni Cep Kamu 1000 Maxi, Cep Çiftçi 40, Genç Avantaj ve Bereketli Esnaf tarifelerinden birini 10 TL aylık ek ödemesi ile veya Red Mini, Red, Red+, İş Ortağım Süper +, İş Ortağım Mega, İş Ortağım Mega+ tarifelerinden birisini 5 TL aylık ek ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler bu kampanyaya dahil olabileceklerdir.

2) Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 200 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.

3) Bu kriterlerden herhangi birisini sağlamayan aboneler, HTC Wildfire S model cihazı için 30 TL * 12 : 360 TL değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.

YİNEDE BU CİHAZI 360 TLYE VERMELERİ ÇOK İYİ.
GEÇEN SENE ÇIKAN WİLDFİRE MODELİ ŞUAN BİLE 600-700TL ARASI SATILIYOR.

WİLDFİRE S İN GENEL ÖZELLİKLERİ;

===> <===

-efşan

-efşan

Üye
360 tlye alabilrsin arkadaşım faturalı olmaya falan gerek yok

muratoxy

Üye
hayır !!!!
telefon bedeli 699 tl
o kısmı sadece peşin alıyorlar:D
699 - 12*30(yani 360) = geri kalanıda 20 *24 =480
ve yani toplamda 840 tl hayırlı olsun

iyi okuyun maddeleri :d:

kpln04

kpln04

Üye
bizde geçenlerde faturalıya geçtik heryöne 1000dk 30tl tarifenin ismini tam bilmiyorum şimdi bunu alabilir miyim?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
cep avantaj tarifesinde 25+10 cihaz bedeli 35 tl bu fiyattan hariç her hangi bir ücret ödeyecek miyiz

gazel14

gazel14

Üye
tşk

newrophat

Üye
hep yanlış bilgilendirme :D arkadaşım HTC wildfire S telefonunu almak için son 8 aydır Vodafone faturalı hattın olmalı ve en az 200 tl fatura ödemiş olman lazım totalde . ayrıca bu dönem içerisinde hattının hiçbir pürüzü olmayacak . ayrıyeten bu şartları taşımayan abonelerde 360TL/12ay=30TL bedel karşılığında kredi kartıyla bu telefona sahip olabilirler .

1oyun

1oyun

Üye
arkdaşlar anlamadım yardımcı olur musunuz şimdi ben faturasız hattım var vodafone 30 TL * 12 : 360 TL ile sahip olabiliyor muyum. yukarıda arkadaş
hayır !!!!
telefon bedeli 699 tl
o kısmı sadece peşin alıyorlar:D
699 - 12*30(yani 360) = geri kalanıda 20 *24 =480
ve yani toplamda 840 tl hayırlı olsun

iyi okuyun maddeleri :d:
demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...