Htc Wildfire S Acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wares12

Üye
    Konu Sahibi
Htc Wildfire S Acil yardım
beyler telefonumda pansi sms , advanced ve baterry doctor dan başka program yüklü değil ve bana sürekli hafıza az diyor rehper şuanda 43.05 mb da telefonumda 8 gb hafıza kartı var ve uygulamalar hafıza kartına taşınmıyor hafızanın yükselmesi için birşey yapabilirmiyim. Lütfen bi yardımcı olursanız sevinirim yoksa telefonu kırıcam :D

hasan.zan

Üye
forumda programları tek tik ile taşıma diye bir şey var onu dene işe yarıyor

artistcem

Üye
önbellegi temizlemeyi dene programların

KELGER

KELGER

Üye
htc wildfire s root bilen varmı

symbianware

symbianware

Üye
arkadaşlar wildfire s (marvel), galaxy gio, fit, turkcell t10, t20 gibi androidlerin ortak sorunu hafızanın çabuk dolmasıdır. en önemli sebebini anlattığımda aaaa evet diyerek karşılayacaksınız.. aslında çok küçük bir nokta :) şimdi telefonunuzun ana menüsüne gelin. sırasıyla ayarlar>>uygulamalar>>tümü>>seçenekler>>boyuta göre sırala.. listenin en başında (benim için) en gereksiz olanı göreceksiniz.. o da kişi depolama.. ortalama 30 mb. falandı bende.. bunu önlemek isterseniz yapmanız gereken sosyal ağlardaki (facebook,twitter vs), mailinizdeki (gmail,hotmail, exchange vs.) kişileri ilk oturum açtığınızda senkronize etmemesi için senkronize etme seçeneğini işaretlemenizdir. eğer senkronize ise direk kapatın telefonu ve ses kısma tuşuyla açma tuşuna basın yani recovery modda telefonu açıp formatlayın gitsin.. çünkü kişi depolamadaki verileri temizlerseniz telefon sapıtıyor.. tamamen kendi tesbitimdir hiçbir forumda rastlamadım. desire hd'de sorun olmuyor fakat wildfire s'den sonra işin ufak püf noktalarına dalıyosun ister istemez.. iyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Mareşal

bambam3

Üye
ya arkadaşlar ben nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum bende wildfire s kullanıyorum eylülde aldım teli şarj konusunda sıkıntı yoktu(3g vs.kapalı iken ) 3 gün kullanıyordum cihazı fakat son 2 gündür sadece 8 saat kullanabiliyorum sebebi bilen varsa acil yardım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt